Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én csalódtam hatalmasat...

Csak én csalódtam hatalmasat Jakab Péterben?

Figyelt kérdés
Először Tóth Csaba támogatásával (amin még túl tudtam ugrani) de ezzel a homofób törvény megszavazásával totál elbizonytalanodtam. Tudom, a jobbik nem liberális, és nem fogadja el a melegeket teljes mértékben. DE így rombolni az összefogást, és a fidesszel együtt szavazni? Aztán még a melegeket és a pedofilokat egy halmazba tenni? Eddig hittem benne, de teljesen elbizonytalanított. Mit gondoltok erről?

2021. jún. 15. 21:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
Én nem csalódtam. Kezdettől egy legalja prolinak tartottam, és ez azóta sem változott.
2021. jún. 15. 21:33
 12/23 anonim ***** válasza:
60%

az ellenzéki összefogás nem azt jelenti, hogy mostantól mindenben egyetértenek.

pont ez a demokrácia lényege, hogy sok dologról mást gondolnak, mást képzelnek el, mégis a végeredmény az, hogy együtt dolgoznak.

szóval nincsen abban semmi meglepő, hogy ebben a kérdésben másképpen döntöttek.

egyébként meg fidesz 2/3 van, tehát nem oszt nem szoroz az, hogy a jobbik hogyan dönt.

a fidesz megszavazza a törvényt ha tetszik ha nem.

ezért végeredményben ez egy lufi hír.

2021. jún. 15. 21:36
 13/23 anonim ***** válasza:
71%
Elég naiv lehet, aki ma még képes politikusokban csalódni. Én eleve egyiktől sem várok semmit, vagy max annyit, hogy engem minél inkább hagyjanak békén és minél kisebb mértékben avatkozzon bele az állam a magánéletembe, de még az is túl nagy elvárásnak bizonyul az esetek többségében.
2021. jún. 15. 21:49
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Neki mindvégig önállónak kellett volna maradnia.
2021. jún. 15. 22:13
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
2/3 többségben vannak,szóval teljesen mindegy ellenzék mit akar.De a hírekben benne volt,hogy kormányváltás esetén a vitatott részeket kivennék a törvényből.
2021. jún. 15. 23:29
 16/23 anonim ***** válasza:
71%
Én csalódtam, eddig ő volt a jelöltem de most ezt át fogom gondolni.
2021. jún. 15. 23:42
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
Bedöltök ennek az egész cirkusznak. Semmi nem múlt a szavazatukon. Politika az egész, készülnek a választásra.
2021. jún. 16. 01:31
 18/23 BlackSword ***** válasza:
67%

Közelítsük meg máshonnan...

Ahhoz, hogy az ellenzék (most tekintsünk el a Jobbiktól és szavazóitól) nyerjen ahhoz rengeteg elégedetlen embert kell majd mozgósítani a választáson... nem megoldhatatlan dolog, de azért nem is egy vasárnapi bevásárlás...

Ha ez a rész meg van győzve, akkor jöhet a jobbik és a szavazói...

A fidesz szavazókat hagyjuk... ők vallásosan hisznek a vezérben...

De, maradt egy csoport, akik nem nem liberálisok, nembiztos, hogy fidesz szavazók, de Gyurcsányból is elegük van... jobb oldaliak, keresztények, munkások, magyarok, (hű de rasszista lett a posztom)... szóval egyszerű emberek, akik csak élni szeretnének és nem tudják kire szavazzanak... ezeknek az embereknek lenne alternatíva, ezeket a szavazatokat tudnák ellopni a fidesztől...

2021. jún. 16. 09:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok homoszexuális ellenes,de a pedofiloknak igencsak kijárt már a szigorítás.Az,hogy összemossák a melegekkel,szemét dolog,de ettől bennem csak a Fidesz lett kevesebb.Jakab kérdőjel,amíg nem lenne a Jobbik hatalmon felesleges bármilyen következtetést levonni.Mivel a törvény is két oldalról van megközelítve,a Fidesz részéről ez lehetett egy csapda is,hogy az ellenzék veszítsen jócskán szavazatokat.Emiatt mindössze ugyanúgy ellenzék fogja kapni a szavazatom,és remélem a törvényben érintett réteg is ezt teszi.
2021. jún. 16. 12:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Akik kormányváltást akarnak úgyis az összefogásra fognak szavazni.
2021. jún. 16. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!