Ha a Fidesz nem tudja, hogy mi a különbség a meleg és a pedofil között, akkor miért nem kérdezik meg Szájert vagy Kaletát róla?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 16:53
11/18 anonim válasza:
Mosd át a sajád gyereked agyát a többit meg hagyd ránk ;).
12/18 anonim válasza:
Akkor tiltsuk ki a netflixet? Az jobb lesz?
13/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy tiltani kell-e, de érdekes, hogy azok megmaradnak ugyanúgy.
2021. jún. 15. 17:11
14/18 anonim válasza:
LMBTQ főként az iskolákat és a gyerekeket célozza meg. Vannak országok ahol már oviba is erről tartanak előadást. Magyarország szerencsére sosem fog erre a szintre eljutni. Facebooktól meg a Tiktoktól jó kis büntetéseket beszedhetnek.
15/18 anonim válasza:
Én Angliában vagyok, nem tudom otthon milyen a helyzet. De itt... mondjuk úgy hogy ha lenne gyerekem, nem ide vinném iskolába, akkor mennék haza, vagy ha otthon is ez megy ami itt, akkor bárhova ahol normálisak az iskolák...
16/18 anonim válasza:
Hiába kapálóztok! Nem hagyjuk magunkat! El a kezekkel a gyermekeinktől!
17/18 anonim válasza:
16-osnál a pont! Ráadásul a parlament megszavazta ti már semmit sem tehettek ellene, akárhogy is akarjátok, legfeljebb panaszkodhattok az Eunak, abban úgyis jók vagytok!
18/18 anonim válasza:
17-es de őket nem érdeklik a gyerekek. A homároknak nincsen. Ezért tüncikéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!