Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az EÜ felmondások miatt hol...

Az EÜ felmondások miatt hol várható először az országban az EÜ megreccsenése?

Figyelt kérdés

[link]

Budapestre tippelek, ott már most is van olyasmi hogy a mentőre pl. órákat kell várni, ami már nagyon az összeomlás felé megy, mert az EÜ lényege pont az hogy időben kap ellátást a rászoruló, haldokló.

2021. jún. 15. 09:01
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

19: te azt kérdezted keres e egyáltalán valaki 300 alatt ott. Írtunk már jó pár példát hogy igen. Mindenféle egyszerűbb munkát végző is alatta keres.

Nézegess bolti eladó hirdetéseket, vagy hogy mennyiért keresnek takarítót ide oda.

2021. jún. 15. 10:16
 22/26 anonim ***** válasza:
#21. Nem, és most már biztosan összemosol egy másik válaszolóval. Én akkor írtam először, amikor a közszféra-felvetésedre reagáltam, nem kérdeztem semmit.
2021. jún. 15. 10:19
 23/26 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes, hogy itt van egy tévképzet, miszerint az "összeomlik az ellátás" azt jelenti, hogy bezár mondjuk 20 kórház egyszerre!

NEM! Azt jelenti, ami most is megy, hogy nincs orvos, nincs ápoló, nincsen pénz, így szépen "leszalámiznak" egy-egy osztály! Tegyük fel kevés a pszichiáter -ez országos probléma amúgy- akkor kisvárosi kórház pszichi osztályát bezárják az ottani négy orvost átteszik a megyeszékhelyi kórház pszichijáre, ahol szintén hiány volt orvosból. Az ápolókat meg szétszórják a megmaradó többi osztály közt, vagy felajánlják nekik, hogy a másik pszichin van hely, menjenek oda, ha vállalják a bejárást.

A végén az történik, hogy bezár egy osztály, de a kórház megmarad, aztán bezár egy másik osztály, majd megint egy.

A végén a korábban 7-10 osztályos kisvárosi kórházból lesz egy sürgősségi osztály, ahonnan küldik tovább a megyeszékhelyre a betegeket, legfeljebb ilyen egynapos sebészet, krónikus belgyógyászat, ápolási osztályok -kvázi elfekvők, amihez csak pár orvos meg ápoló kell, felszerelés alig- maradnak. Aztán lehet mondani, hogy "NA ballib hazugság, hogy bezártuk a kórházat, hiszen megvan!" Az meg, csak mondjuk bezárt az elmúlt tíz évben a pszichiátria, a szemészet, az orr-fül-gége, a neurológia, a gyerekosztály és a szülészet. -ez egy valós kórház "fideszes lefejlesztésé" 2010 óta, ennyit elárulok...

De a kórház megvan! A külső szép, belülről meg rohad a rendszer a szakember és forráshiány miatt.

2021. jún. 15. 10:26
 24/26 anonim ***** válasza:
48%

300 nettobol megfizethető magan egészségügy, meg a f..szt. Egy konzultáció 25 ezer, egy kisebb beavatkozás 150-200, egy komolyabb mutet 700+ ezer.

Persze, megfizethető, de akkor sporolas, szorakozas, minőségi etel, utazas, onkepzes el is felejthető szepen

2021. jún. 15. 11:54
 25/26 anonim ***** válasza:

"A külső szép, belülről meg rohad a rendszer a szakember és forráshiány miatt."

A sebész aki műtött, ő beszélt nekem arról, hogy forrás az van, csak a kórházi vezetés teljesen logikátlanul használja fel...aztán virágnyelven utalt a kórházi vezetők érdekes pénzköltéseire.

2021. jún. 15. 11:58
 26/26 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
A medián bér(amit a legtöbbet keresnek) kb 200 körül van. Bár itt vidéken még annyi se.
2021. jún. 15. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!