Mikor érik fel ésszel, hogy nagyon rossz az irány?
Reflektálva az elmúlt napok történéseire: ez a fajta gyűlöletkeltés, utálkozás, emberek beskatulyázása, jogoktól való megfosztása, kirekesztése hogyan lehet jó bárkinek is? Annak aki “adja” nem érzi a súlyát?
Sajnos a történelemben már több szörnyű és felejthetetlen példa is volt az emberi gyarlóságra és kegyetlenségre amikor is valakiket valami alapján megkülönböztettek másoktól. Azthiszem, és remélem, hogy ezt mindenki 100 %-ig elítéli!
Ma a melegek, holnap a szőkék, holnap után az alacsonyak, jövő héten pedig a magasak?
Nem vagyok személyesen érintett a témában, és nekem is furcsa, hogy több mint 100 nem van, hogy majd a gyerek eldönti milyen nemű szeretne lenni, hogy férfiak női ruhában járnak, hogy vannak nők akik férfi ruhában, hogy a gyerekeknek szexuális tartalmú érzékenyítő, felvilágosító könyvet készítenek, mikor szerintem egy kisgyereknek ne olvassunk semmilyen szexuális tartalmút. Az is furcsa, ha egy ismerősöm egyik napról a másikra meleg lesz, hogy a neten jönnek szembe velem a videók ahol 10-20 évesek arról beszélnek, hogy ők rossz testbe születtek, saját nemükhöz vonzódnak. Én is érzékelem, hogy még pár éve nem is tudtam mi az a transzneműség, ma meg napi szinten hallani lehet és naphosszat sorolhatnám..
VISZONT!
Soha nem bántanék vagy rekesztenék ki senkit azért amilyen. Hogyan vezethetne ez barmikor is jóra?
Ja, és keresztény vagyok és gyakorlom a vallást :)
Ti mit gondoltok erről?
Azt, hogy agyarországon a szavazók jó része gyűlölködik: vagya fideszeseket gyűlölik, vagy az ellenzékieket, vagy sorost, vagy a migránoskat, vagy a cigányokat, vagy a zsidókat, vagy a fradistákat, vagy az újpesteseket, vagy az EUt, vagy Oroszo-ot, vagy ....
Ezt tette az országgal a rendszerváltás utáni politika. És ez a sikeres, hiszen a gyűlölködőket lehet mozgósítani, bármikor elmennek szavazni azok ellen, akiket gyűlölnek. Itt tartunk.
Nincs több mint 100.
Nem a gyerek dönti el, hogy milyen nemű.
Nem kell az oviba érzékenyítő mese.
Nem kell a homoszexualitást népszerűsíteni.
Mindenki tudja, hogy létezik, el kell fogadni, nem szabad őket bántani. Ennyi, se több, se kevesebb.
Ne 100 féle nem van, csak sok alkategóriának van neve.
Én pl. demiszexuális vagyok.
Meg amúgy heteró.
Ez annyit jelent, hogy nőként a férfiakhoz vonzódom, de csak azzal vagyok képes lefeküdni, vagy vonzalmat érezni iránta, akit már megszerettem. Tehát először a lelkébe kell szerelmesnek lennem. Na ez is egy kategória, mert ez is egy szexuális kisebbség. A többség simán képes az egyéjszakásokra, én nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!