Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor érik fel ésszel, hogy...

Mikor érik fel ésszel, hogy nagyon rossz az irány?

Figyelt kérdés

Reflektálva az elmúlt napok történéseire: ez a fajta gyűlöletkeltés, utálkozás, emberek beskatulyázása, jogoktól való megfosztása, kirekesztése hogyan lehet jó bárkinek is? Annak aki “adja” nem érzi a súlyát?

Sajnos a történelemben már több szörnyű és felejthetetlen példa is volt az emberi gyarlóságra és kegyetlenségre amikor is valakiket valami alapján megkülönböztettek másoktól. Azthiszem, és remélem, hogy ezt mindenki 100 %-ig elítéli!

Ma a melegek, holnap a szőkék, holnap után az alacsonyak, jövő héten pedig a magasak?

Nem vagyok személyesen érintett a témában, és nekem is furcsa, hogy több mint 100 nem van, hogy majd a gyerek eldönti milyen nemű szeretne lenni, hogy férfiak női ruhában járnak, hogy vannak nők akik férfi ruhában, hogy a gyerekeknek szexuális tartalmú érzékenyítő, felvilágosító könyvet készítenek, mikor szerintem egy kisgyereknek ne olvassunk semmilyen szexuális tartalmút. Az is furcsa, ha egy ismerősöm egyik napról a másikra meleg lesz, hogy a neten jönnek szembe velem a videók ahol 10-20 évesek arról beszélnek, hogy ők rossz testbe születtek, saját nemükhöz vonzódnak. Én is érzékelem, hogy még pár éve nem is tudtam mi az a transzneműség, ma meg napi szinten hallani lehet és naphosszat sorolhatnám..

VISZONT!

Soha nem bántanék vagy rekesztenék ki senkit azért amilyen. Hogyan vezethetne ez barmikor is jóra?

Ja, és keresztény vagyok és gyakorlom a vallást :)

Ti mit gondoltok erről?

2021. jún. 15. 08:44
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Azt, hogy agyarországon a szavazók jó része gyűlölködik: vagya fideszeseket gyűlölik, vagy az ellenzékieket, vagy sorost, vagy a migránoskat, vagy a cigányokat, vagy a zsidókat, vagy a fradistákat, vagy az újpesteseket, vagy az EUt, vagy Oroszo-ot, vagy ....

Ezt tette az országgal a rendszerváltás utáni politika. És ez a sikeres, hiszen a gyűlölködőket lehet mozgósítani, bármikor elmennek szavazni azok ellen, akiket gyűlölnek. Itt tartunk.

2021. jún. 15. 08:47
 2/10 anonim ***** válasza:
29%

Nincs több mint 100.

Nem a gyerek dönti el, hogy milyen nemű.

Nem kell az oviba érzékenyítő mese.

Nem kell a homoszexualitást népszerűsíteni.

Mindenki tudja, hogy létezik, el kell fogadni, nem szabad őket bántani. Ennyi, se több, se kevesebb.

2021. jún. 15. 08:52
 3/10 anonim ***** válasza:
41%

Ne 100 féle nem van, csak sok alkategóriának van neve.

Én pl. demiszexuális vagyok.

Meg amúgy heteró.

Ez annyit jelent, hogy nőként a férfiakhoz vonzódom, de csak azzal vagyok képes lefeküdni, vagy vonzalmat érezni iránta, akit már megszerettem. Tehát először a lelkébe kell szerelmesnek lennem. Na ez is egy kategória, mert ez is egy szexuális kisebbség. A többség simán képes az egyéjszakásokra, én nem...

2021. jún. 15. 08:54
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
A fidesz egyik politikai eszköze, hogy az alantas ösztönökre apellál, a gyűlöletet szándékosan szítja fel. Az egyszerű emberekre, akik nem gondolkodnak, inkább csak érzelmileg viszonyulnak a dolgokhoz, ezzel jól lehet hatni.
2021. jún. 15. 08:59
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
A hármas az élő példa, hogy teljesen noemális embernek is ki tudják mosni az agyát ezzel a baromsággal.
2021. jún. 15. 09:00
 6/10 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem is rossz az irány, hogy egyesek gyűlölködve támogatják a gyermekvédelmi intézkedéseket, de szerencsére ez csak egy kisebbség, a normális többség támogatja mind a parlamentben, mind országosan.
2021. jún. 15. 09:24
 7/10 anonim ***** válasza:
13%
Jó az irány átlag ember 3-400 nettókat keres a munkaerőhiány miatt Pesten.
2021. jún. 15. 09:37
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
700 at keresek pesten te kis hazug.
2021. jún. 15. 09:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
7: Pest nem az egész ország, és átlag alatt is sokan keresnek
2021. jún. 15. 09:53
 10/10 anonim ***** válasza:
19%
Nem, zártak ki senkit az ország életéből, csak a melegpropagandát szankcionálják!
2021. jún. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!