Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg van olyan ember aki...

Tényleg van olyan ember aki nek abból áll az élete hogy fröcsögő politikai trollkommenteket ír egész nap? Vagy léteznek fizetett trollkommentelők?

Figyelt kérdés

Egy másik oldalon lettem figyelmes egy ilyen nick-re, szó szerint az összes politikai poszt alatt ott van folyamatosan hányja ki magából az ilyen nagyon alja minősíthetetlen hangnemű trollkommenteket. De ha a magyar topikba pangás van, akkor a külföldi politikai posztok alá megy angolul fröcsögni.

Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt a figurát hogy egész nap otthon ül és a gép előtt fröcsög? Mindenzt hobbiból csinálja? Ennyire nincs élete? Azért fura mert külföldi posztok alatt nyelvileg értelmes összefüggő mondatokat nem google translates, látszik hogy az idegen nyelvtudása penge csak a stílus minősíthetetlen emberalatt. Ezért hajlok arra hogy ezt az embert fizetik hogy egész nap azt csinálja, nem csak ingyen hobbiból szórakoztatja ezzel magát 0-24.

Vagy lehet hogy valami jobbsorsra szánt fazon, aki mondjuk elvégzett egy bölcsész szakot, de totál antiszoc incel, aki a szülei kisszobájában él, és ezzel üti el az idejét?

Egyébként egy 9gagfelhasználóról van szó.

2021. jún. 14. 20:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Szeretném azt hinni, hogy ezek a pénzért csinálják, de attól tartok, ezek szektások: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
2021. jún. 14. 21:48
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha a Kossuth rádiót vagy a Karc FM-et hallgatod, akkor ilyen téren hivatalosan (nem kis fizetésért) foglalkoztatott újságírók sorát hallgathatod.
2021. jún. 14. 22:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon néha megnézem azoknak a profilját, akik Viktor posztjai alá kommentelik hogy isten küldte stb..

Mást sem látni az összes profilján, csak hogy 6 millio ismerős, és napi legalább 20 ellenzéket szidó posztot, ami 90%-ban kamu.

Ja és hogy kép alapján legalább 60+-osak.

2021. jún. 14. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
a fene sem tudja. vannak nagyon fura emberek. itt a gyakorin évekig volt toplista vezető legaktívabb tag egy napsugár, vagy szivárvány nevű felhasználó úgy, hogy egyetlen egy kommentet, vagy kérdést sem írt, csak ült egész nap a gép előtt, olvasgatott és értékelt fel vagy le.
2021. jún. 14. 22:45
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

8

Én is gondoltam, hogy nagyobbrészt fidesz eredetű a dolog.

2021. jún. 14. 23:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyenek, a vírushiszti alatt kiválóan meg lehet figyelni. Mindig, amikor valamilyen módon fokozzák a covidiktatúrát, a bejelentéstől számított pár napig vagy hétig tele van velük az oldal, és nyomatják a mindmeghalunk-propagandát. Általában nagyon hosszan írnak (valószínűleg karakterszámra fizetik őket), figyelmen kívül hagyják az általad felhozott tényeket és a logikusan felépített érvelést, sokat személyeskednek és szalmabáboznak (tehát olyasmit adnak a szádba, amit te nem állítottál, de meg lehet cáfolni).
2021. jún. 15. 08:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

16

Előre megszerkesztett hsz-eket is látni néha, a múltkor futottam bele egy rohadt hosszu hsz-be (oké Gyurcsány hibáival de na), és nem egy poszt alatt láttam azt az egy kommentet.

Van itt olyan is, hogy felsorolt helyre igazitasokat, linkel.

Vagy 50et,az is tuti másolt komment.

2021. jún. 15. 08:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A trolloknak nincs életük, nekik nincs semmi más szórakozásuk, mint ez.
2021. jún. 15. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!