Miért mossa össze a fidesz az LMBTQ-t a pedofilokkal?
az a vicc, hogy egy kutya a jobbik es a fidesz is,
mind homofób dögök!
hetero lany vagyok, de ez felvitte bennem a pumpát reggel!(Zshowtime videója informalt...)
19l
5. Ember, te tényleg nem érzed a disszonanciát abban hogy ha valaki azt mondja "semmi vaj azzal ha meleg vagy" azt egy törvénytervezet azonosnak minősíti azzal ha valaki megerőszakol egy kisgyereket?
Nagy poén hogy pont a jobbosok jönnek a szólásszabadsággal... Kivéve ha valaki olyat mond ami nem fér bele Teri néni világképébe. Olyankor a szólásszabadság automatikusan liberálmarxizmus. Tehát ha verbálisan zaklatsz valakit mert nem úgy él ahogy szerinted élni kell az szólásszabadság, de ha valaki azt állítja hogy nem szabad bántani másokat, azt üldözni kell? Tök szólásszabadságosan ofc :D
Egyik párt sem homofób, csak megálljt akarnak parancsolni az LMBTQ propagandának. Annak a propagandának, aminek köszönhetően nemhogy nem fogják többen elfogadni a szexuális kisebbségeket, hanem egyre több emberből vált ki jogos ellenszenvet a feltűnési viszketegségük. Egy ember szexuális hovatartozása magánügy.
#16 Szó sincs LMBTQ propagandáról azért, mert a filmekbe, zenékbe és sorozatokba belerakják azt, hogy nem csak az létezik, hogy férfi és nő szeretik egymást. Sokan úgy viselkednek, mintha akárkire akármit is rá akarnának erőltetni, holott egyszerűen megmutatják a világnak, hogy toleránsnak, elfogadónak és a lehető legkevésbé kirekesztőnek kellene lenni 2021-ben, hiszen egy ember értékét nem az határozza meg, hogy kit szeret.
Én például sokkal nagyobb kárt látok abban, hogy az iskolás gyerekek együtt utaznak a villamoson a drogos, részeg, lezüllött arcú emberekkel, sokszor terrorban és már-már azt várva, hogy végre hazaérjenek, de mivel a közbiztonság egy nagy nulla, ezért marad a rettegés.
Vagy hogy a miniszterelnökünk az alkoholt propagálja, hogy alapélelmiszer, holott rengeteg máj és hasnyálmirigyrákos beteg életébe került már ez a bizonyos alapélelmiszer túltolása, túladagolása, nem beszélve az alkohol agresszív hatásáról (családon belüli erőszakra is kivetítve).
Vagy az, hogy az oktatási rendszerünk egy nagy nulla, mert míg sok országban afelé nyitnak, hogy a gyerek jöjjön rá maga, mihez ért és azt a képességét csiszoljuk kisgyerekkora óta, addig nálunk már az unalmasabbnál unalmasabb, érthetetlenebb és utált kötelező olvasmányokat nyomatjuk le a gyerekek torkán, a tananyag száraz, korszerűtlen, indokolatlanul sok, ugyanakkor mégis kevés.
De a legrosszabb az a sport támogatása (vagy épp nem-támogatása). Ha nem a fociról van szó, a különböző sportolások alig vannak finanszírozva, az edzések méregdrágák és sok helyen még futásra sem alkalmas a terep.
Ezekután ne akarjunk már itt azzal jönni, hogy egy meleg csók akármit is ront a gyerek egyedfejlődésén. Pláne ne a Szájer botrány után.
#17 "...egy ember értékét nem az határozza meg, hogy kit szeret."
Ebben egyetértünk. Én úgy gondolom, hogy egyesek azt hiszik, hogy Magyarország tele van gyűlölködő emberekkel, akik nem tudják elfogadni, hogy vannak, akik a saját nemükhöz vonzódnak, és folyton üldözik a másságot. Ez nem igaz. A magyarok többsége alapjában véve elfogadó, toleráns, csak most már egyre több embernek van elege a magamutogatásból. Amikor én voltam óvodás (kilencvenes évek végén), nem traktáltak minket melegpropagandával, akkor még nem is tudtam, hogy vannak homoszexuálisok, és mégis olyan ember lett belőlem, aki elfogadja, hogy vannak olyan emberek, akik férfi létükre férfiakhoz, nő létükre nőkhőz vonzódnak stb., és erről nem tehetnek. Ilyennek születtek. Ettől még lehetnek értékes emberek. Egyesek viselkedése, magamutogatása, agresszív nyomulása zavar engem, de nagyon. De nem vagyok homofób.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!