Lesz értelme a mai tüntetésnek?
"Mit tudunk elérni vele ha sikeres lesz a mai fideszes homofób törvény elleni tüntetés?"
Szerintem nem sok értelme lesz, itt úgyis eldöntenek a fejünk felett mindent...
"kik lesznek ott?"
Én biztos, már a metrón ülök odafelé :) 17 éves leszbikus lány vagyok, és kikérem magamnak, hogy összemossanak a pedofilokkal :(((
3/3
Mondjuk lehetne ezeket a dolgokat finomítani.
Mert pl a leszbikkel nincs bajom.
Nekem csak a buzákkal van.
#3/6
Ellenzéki pártok közül is volt, aki megszavazta ezt a törvényt. Vagy mindenki utál téged vagy a telex/444/hvg hazudozik össze-vissza, hogy felhergeljen, és úgy érezd, hogy mindenki utál téged. A törvéyben semmi homofób nincsen. Vagy esetleg az fáj az egészben, hogy nem lehet "népszerűsíteni" a homoszexualítást iskolában illetéktelen szervezeteknek?
(előre is köszönöm a 0%-ot a trolloktól, de ettől függetlenül én várom, hogy valaki idézze a kifogásolható részét a törvénynek, hogy esetleg az érzelmi alapú, buta hőzöngésen kívül beszélni is lehessen valamiről).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!