Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek létezik homoszexuá...

Szerintetek létezik homoszexuális propaganda?

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 15:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
97%

"az bizonyított, hogy nyugaton ahol megnőtt a melg tartalmak tanítása, propagálása, ott sokkal többen kezdték magukat átoperáltatni, és sokkal többen valloták magukat melegnek!"

A hangsúly a "vallották"-on van. Olyan országokban, ahol megvetéssel viseltetnek a melegekre, természetes, hogy kevesebben fogják annak vallani magukat.

2021. jún. 14. 18:53
 22/32 anonim ***** válasza:
20%
Azér kellet a törvény, hogy elejét vegye, szerncsére még épp jókor, hiszen már a meseország mindenkiét kiadták......
2021. jún. 14. 18:54
 23/32 anonim ***** válasza:
14%
Úgy tűnik igen, és nagyon csaholnak a propagálóik! (Lásd feljebb.)
2021. jún. 14. 23:03
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

Amit csinálnak, az nem homoszexuális és LMBTQ propaganda, hanem keresztény értékrend, normalitás elleni propaganda. A testiség mielőbbi felfedezésének propagálása, a szexuális örömök megélésének előtérbe helyezése nem éppen keresztény értékek.

Teljesen más dolog elfogadni a kisebbségek jogait, mint lemondani a saját jogainkól. És igenis, a kisebbségek örüljenek az elfogadásnak, és ők is fogadják el azt, hogy a többségi társadalomnak a normái nem egyeznek az övékkel, és ne menjenek be az iskolákba civil szervezeteknek álcázott propagandisták "érzékenyíteni", nem hatalmazta fel őket ette senki. Hagyják békén a gyerekeinket!

2021. jún. 15. 08:59
 25/32 anonim ***** válasza:
91%

"Hagyják békén a gyerekeinket!"

Szerintek a gyerekek közt nincsenek LMBRQ-személyek? 14-15 évesen kezd el nemi életet élni a legtöbb magyar kamasz. Ha a heterónak szabad, akkor a meleg miért bujkáljon 18-ig? Én 11.-es vagyok, nekem is van 2 meleg osztálytársam. Az egyik egy éve jött át a mi giminkbe, mert az előző iskoljában zaklatták meg leköpdösték, mert meleg. Őket hagyják inkább békén!

2021. jún. 15. 09:09
 26/32 anonim ***** válasza:
87%

18

Ez annak köszönhető, hogy nem kell titkolniuk a vágyaikat tovább a bigott faxkalapok miatt. ülj le eggyes

2021. jún. 15. 09:26
 27/32 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként borzalmas a magyar társadalom. Én 12évet éltem Angliában, ahol az emberek sokkal boldogabbak, mint a magyarok. Namost, ott az emberek nyugodtan úgy nézhetnek ki, ahogy. Itt a nem normális, gyűlölködő állatok mindenért szólnak, mára kezd elfogadottá vállni a tetoválás. Bizonyára van korreláció abban, hogy a magyar egy kirekesztő társadalom, ahol az alkoholista elfogadottabb, mint egy meleg. Ennek köszönhetően túl az alkoholizmus, meg nem mellesleg szuicid nagyhatalom vagyunk. Bravo emberek, csak gratulálni tudok! Biztos teljesen véletlen, és biztos nagyon jó irányba megy az a társadalom, amelyik elengedi a szegény kezét, a függő kezét, a más kezét. Voltaképp ami itt zajlik az nem más, mint a folyamatos kirekesztés, és a segítségre szorulók leszarása. Ez minden, csak nem keresztény.
2021. jún. 15. 09:29
 28/32 anonim ***** válasza:
11%
#25, ki mondta, hogy nem lehet meleg 15 évesen? Egészségére! Csak a propaganda és a nem váltó kezelés tilos.
2021. jún. 16. 00:02
 29/32 anonim ***** válasza:
87%

Tudod mi lesz, ha egy transz kamasznak nem engednek nemet váltani a szülei, hanem ráeresztik a keresztény pszichológusokat?

[link]

2021. jún. 16. 00:10
 30/32 anonim ***** válasza:
11%
#29, szerintem senkinek nem kell nemet váltani. Ez olyan, mint a halálos ítélet: mi van, ha kiderül, hogy nem ő volt?, ezt ugyanúgy nem lehet visszacsinálni.
2021. jún. 16. 00:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!