Szerintetek létezik homoszexuális propaganda?
"az bizonyított, hogy nyugaton ahol megnőtt a melg tartalmak tanítása, propagálása, ott sokkal többen kezdték magukat átoperáltatni, és sokkal többen valloták magukat melegnek!"
A hangsúly a "vallották"-on van. Olyan országokban, ahol megvetéssel viseltetnek a melegekre, természetes, hogy kevesebben fogják annak vallani magukat.
Amit csinálnak, az nem homoszexuális és LMBTQ propaganda, hanem keresztény értékrend, normalitás elleni propaganda. A testiség mielőbbi felfedezésének propagálása, a szexuális örömök megélésének előtérbe helyezése nem éppen keresztény értékek.
Teljesen más dolog elfogadni a kisebbségek jogait, mint lemondani a saját jogainkól. És igenis, a kisebbségek örüljenek az elfogadásnak, és ők is fogadják el azt, hogy a többségi társadalomnak a normái nem egyeznek az övékkel, és ne menjenek be az iskolákba civil szervezeteknek álcázott propagandisták "érzékenyíteni", nem hatalmazta fel őket ette senki. Hagyják békén a gyerekeinket!
"Hagyják békén a gyerekeinket!"
Szerintek a gyerekek közt nincsenek LMBRQ-személyek? 14-15 évesen kezd el nemi életet élni a legtöbb magyar kamasz. Ha a heterónak szabad, akkor a meleg miért bujkáljon 18-ig? Én 11.-es vagyok, nekem is van 2 meleg osztálytársam. Az egyik egy éve jött át a mi giminkbe, mert az előző iskoljában zaklatták meg leköpdösték, mert meleg. Őket hagyják inkább békén!
18
Ez annak köszönhető, hogy nem kell titkolniuk a vágyaikat tovább a bigott faxkalapok miatt. ülj le eggyes
Tudod mi lesz, ha egy transz kamasznak nem engednek nemet váltani a szülei, hanem ráeresztik a keresztény pszichológusokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!