Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek létezik homoszexuá...

Szerintetek létezik homoszexuális propaganda?

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 15:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%

Orbán szobatársa (Szájer) sem a "melegpropagandától" lett meleg.

És hát a gonosz pletykák szerint Orbán polgárikeresztényjobboldalikonzervatívistenhazacsalád családjában az egyik gyermeke is érintett, érthető lenne, ha apucinak valamivel kompenzálnia kellene ezt a skandallumot.

2021. jún. 14. 17:24
 12/32 anonim ***** válasza:
14%

A pletykák szintjén Gyurcsány és CSeh katalin és Donáth Anna is LMBTQ személy!

Egyébként a homoszexualitásban nem az öröklött tényezők játszanak kulcsszerepet:

[link]

[link]

[link]

2021. jún. 14. 17:44
 13/32 anonim ***** válasza:
70%

"Egyébként a homoszexualitásban nem az öröklött tényezők játszanak kulcsszerepet"

Akkor mondd meg nekem, hogy lettem meleg úgy, hogy azt sem tudtam, mi az a homoszexuális, de már akkor velem azonos neműt szerettem? Pedig az én családomban a Képes Gyermekbiblia volt az esti mese. Úgyhogy semmi köze a neveléshez.

2021. jún. 14. 17:52
 14/32 anonim ***** válasza:
16%

Már, pedig a homoszexualitás nem öröklött, a tudósok, csak jobban tudják, mint te!!

A környezeti hatások,pedig nem, egyenlőek, a neveléssel. Sőt, a környezeti hatás, sem egyenlő azzal, hogy a homoszexualitással, mint fogalommal kell találkozni a felövés folyamán, ezek azomban erősitik a folyamatot.

A családi tragédiák is szerepet játszhatnak benne.

2021. jún. 14. 18:14
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
helyesbítek:felnövés
2021. jún. 14. 18:15
 16/32 anonim ***** válasza:
85%

"Már, pedig a homoszexualitás nem öröklött, a tudósok, csak jobban tudják, mint te!!"

Az, hogy nem öröklött még nem jelenti azt, hogy ne alakulhatna ki magától pl. egy öregedésnek köszönhető mutációnak, ami minden embert érint a Földön, de szintén nem genetika kérdése.

Környezeti hatásokra pedig nagyon nehéz lenne visszavezetni, mert valami olyasmit kéne keresni, amiben szintén a föld minden táján osztoznak az emberek.

Akárhogy nézzük, amíg nem tudjuk a pontos okot, addig nem is róható fel senkinek a felelősség, innentől kezdve milyen alapon helyezzük a témát a büntetőtörvénykönyvbe?

2021. jún. 14. 18:30
 17/32 anonim ***** válasza:
82%

Engem teljesen hidegen hagy a téma. DE soha az életben nem akart még engem arra rávenni, hogy homoszexuális legyek.

Érzékenyítő program volt anno a gimiben, de ott csak olyanokról volt szó, hogy ne zaklasd a homoszexuális/autista/kerekesszékes/stb. osztálytársad.

Ettől még nem lesz senki sem meleg sem autista, sem mozgássérült.

2021. jún. 14. 18:34
 18/32 anonim ***** válasza:
12%

az bizonyított, hogy nyugaton ahol megnőtt a melg tartalmak tanítása, propagálása, ott sokkal többen kezdték magukat átoperáltatni, és sokkal többen valloták magukat melegnek!

A környezeti hatás, pedig a tudomány jelenlegi álláspontja, lehet mondani, hogy a Föld lapos, de attól még nem az!

2021. jún. 14. 18:35
 19/32 anonim ***** válasza:
24%
17-es attól, még hogy egyszer hallottad a gyerekkorodban azt a szót, hogy homoszexuális, az még nem genderlobbi!
2021. jún. 14. 18:36
 20/32 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem a nyugati országokban igen, valóban vannak radikális genderpropagandisták, bár nem gondom, hogy többségben vannak, csak a legtöbb embert hidegen hagyja a dolog. Nyilván a jobb oldali média a legszélsőségesebb elemeit mutatja be a pride-nak, azonban egy átlagos meleg nem ilyen, fel sem ismernéd az utcán.

De Magyarországon genderpropaganda? Na ne vicceljünk már. Amerikában a transzneműek elfogadásáról megy a vita, ott már a melegek elfogadása igen elterjedt, konzervatívabb körökben is. Magyarországon ettől nagyon távol vagyunk. Ezzel az új

"melegpropaganda törvénnyel" a kormánynak csak kellett egy ügy, hogy pózoljon a keresztény-konzervatív értékekkel, miközben megállapodnak a kommunista Kínával. Ráadásul az, hogy ez milyen mértékben lesz alkalmazva, szintén érdekes kérdés. A 15-6 éves gyereked nem fog 'meleggé változni' azért, mert a kedvenc sorozatában lát egy meleg szereplőt.

2021. jún. 14. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!