Szerintetek létezik homoszexuális propaganda?
Orbán szobatársa (Szájer) sem a "melegpropagandától" lett meleg.
És hát a gonosz pletykák szerint Orbán polgárikeresztényjobboldalikonzervatívistenhazacsalád családjában az egyik gyermeke is érintett, érthető lenne, ha apucinak valamivel kompenzálnia kellene ezt a skandallumot.
"Egyébként a homoszexualitásban nem az öröklött tényezők játszanak kulcsszerepet"
Akkor mondd meg nekem, hogy lettem meleg úgy, hogy azt sem tudtam, mi az a homoszexuális, de már akkor velem azonos neműt szerettem? Pedig az én családomban a Képes Gyermekbiblia volt az esti mese. Úgyhogy semmi köze a neveléshez.
Már, pedig a homoszexualitás nem öröklött, a tudósok, csak jobban tudják, mint te!!
A környezeti hatások,pedig nem, egyenlőek, a neveléssel. Sőt, a környezeti hatás, sem egyenlő azzal, hogy a homoszexualitással, mint fogalommal kell találkozni a felövés folyamán, ezek azomban erősitik a folyamatot.
A családi tragédiák is szerepet játszhatnak benne.
"Már, pedig a homoszexualitás nem öröklött, a tudósok, csak jobban tudják, mint te!!"
Az, hogy nem öröklött még nem jelenti azt, hogy ne alakulhatna ki magától pl. egy öregedésnek köszönhető mutációnak, ami minden embert érint a Földön, de szintén nem genetika kérdése.
Környezeti hatásokra pedig nagyon nehéz lenne visszavezetni, mert valami olyasmit kéne keresni, amiben szintén a föld minden táján osztoznak az emberek.
Akárhogy nézzük, amíg nem tudjuk a pontos okot, addig nem is róható fel senkinek a felelősség, innentől kezdve milyen alapon helyezzük a témát a büntetőtörvénykönyvbe?
Engem teljesen hidegen hagy a téma. DE soha az életben nem akart még engem arra rávenni, hogy homoszexuális legyek.
Érzékenyítő program volt anno a gimiben, de ott csak olyanokról volt szó, hogy ne zaklasd a homoszexuális/autista/kerekesszékes/stb. osztálytársad.
Ettől még nem lesz senki sem meleg sem autista, sem mozgássérült.
az bizonyított, hogy nyugaton ahol megnőtt a melg tartalmak tanítása, propagálása, ott sokkal többen kezdték magukat átoperáltatni, és sokkal többen valloták magukat melegnek!
A környezeti hatás, pedig a tudomány jelenlegi álláspontja, lehet mondani, hogy a Föld lapos, de attól még nem az!
Szerintem a nyugati országokban igen, valóban vannak radikális genderpropagandisták, bár nem gondom, hogy többségben vannak, csak a legtöbb embert hidegen hagyja a dolog. Nyilván a jobb oldali média a legszélsőségesebb elemeit mutatja be a pride-nak, azonban egy átlagos meleg nem ilyen, fel sem ismernéd az utcán.
De Magyarországon genderpropaganda? Na ne vicceljünk már. Amerikában a transzneműek elfogadásáról megy a vita, ott már a melegek elfogadása igen elterjedt, konzervatívabb körökben is. Magyarországon ettől nagyon távol vagyunk. Ezzel az új
"melegpropaganda törvénnyel" a kormánynak csak kellett egy ügy, hogy pózoljon a keresztény-konzervatív értékekkel, miközben megállapodnak a kommunista Kínával. Ráadásul az, hogy ez milyen mértékben lesz alkalmazva, szintén érdekes kérdés. A 15-6 éves gyereked nem fog 'meleggé változni' azért, mert a kedvenc sorozatában lát egy meleg szereplőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!