Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha úgy kormányoznák az országo...

Ha úgy kormányoznák az országot mint az ellenzéki önkormányzatokat mi lenne?

Figyelt kérdés
Ahol a baloldal jutott hatalomra ott kevesebb támogatást kapott a sport, de a kerületi egyházi szervezetek és általában a felújítások, de még a fűnyírást is mellőzték. Ez még a kisebb baj de sok helyen viszont bőségesen volt pénz a propagandára, a helyi lakájmédiára és több helyen a civilekre, no meg a munkatársak fizetésemelésére is.

2021. jún. 14. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
64%

Te azt hazudtad, hogy Varga kiábrándult a fideszből. Elkezdted szidni a baloldali újságok hitelességét, meg mások önálló gondolkodóképességét vontad kétségbe.

Tetted ezt azért, mert az az okos fejed nem bírta megemészteni azt az információt, hogy egy fideszes góré sz.rnak nevezte a csicskamédiát. Ez kérlekszépen nem önálló vélemény, hanem egy mindennemű logikát nélkülöző dadaista baromság. A saját értelmi képességeidről kiállított bizonyítvánnyal te inkább ne minősíts másokat, semmi alapod hozzá.

2021. jún. 14. 20:34
 62/74 anonim ***** válasza:
23%
Nem értem mit nehéz felfogni azon, hogy attól hogy Fideszes vagyok még lehet önálló véleményem. Igen vannak akik kiábrándultak a Fideszből vagy a jobbos sajtóból, és csak az indexet meg a többi szennyoldalat olvassa mégis rászavaz. Ez az amire tik nem vagytok képesek. Egy hónapig sem bírnátok ki úgy hogy nem olvasok balos sajtót mert különben nincsen önálló véleményetek.
2021. jún. 14. 20:49
 63/74 anonim ***** válasza:
81%

Látom nem érted, megpróbálom mégegyszer:

Te azt hazudtad, hogy Varga kiábrándult a fideszből. Elkezdted szidni a baloldali újságok hitelességét, meg mások önálló gondolkodóképességét vontad kétségbe.

Tetted ezt azért, mert az az okos fejed nem bírta megemészteni azt az információt, hogy egy fideszes góré sz.rnak nevezte a csicskamédiát. Ez kérlekszépen nem önálló vélemény, hanem egy mindennemű logikát nélkülöző dadaista baromság. A saját értelmi képességeidről kiállított bizonyítvánnyal te inkább ne minősíts másokat, semmi alapod hozzá.

2021. jún. 14. 20:57
 64/74 anonim ***** válasza:
15%
Az ellenzéki sajtónak nagyobb az elérése mint a jobboldalinak mivel a Fideszes szavazók olvasnak baloldali sajtó termékeket ezzel szemben az ellenzékiek a baloldali sajtó szemüvegén keresztűl nézik hogy mi folyik a jobboldali sajtóban mivel számukra az nem hiteles. Vagyis nincsennek saját elveik ők csak a szent és sérthetetlen ellenzéki médiának hisznek. Ellenzéki média nélkül talán nem is létezne ellenzék. Innen indult ki a vita ugyanis a LÁP és a KESMA körül ment a vita. Ezután jött az, hogy benyögtet hogy "de a Varga azt mondta..." Erre mondtam én hogy vannak akik kiábrándulnak bizonyos dolgokból lehet az párt, vagy lehet a jobbos sajtót is.
2021. jún. 14. 21:05
 65/74 anonim ***** válasza:
92%

"Az ellenzéki sajtónak nagyobb az elérése mint a jobboldalinak mivel a Fideszes szavazók olvasnak baloldali sajtó termékeket ezzel szemben az ellenzékiek a baloldali sajtó szemüvegén keresztűl nézik hogy mi folyik a jobboldali sajtóban mivel számukra az nem hiteles."

És ezt az alapján mondod ilyen biztosra, hogy...?

"Vagyis nincsennek saját elveik ők csak a szent és sérthetetlen ellenzéki médiának hisznek"

A fideszes lopások és botrányok után aligha beszélhetsz te elvtelenségről, hacsak nem tapasztalatból.

2021. jún. 14. 21:13
 66/74 A kérdező kommentje:

"A fideszes lopások és botrányok után aligha beszélhetsz te elvtelenségről, hacsak nem tapasztalatból."

Itt a bizonyíték arra hogy szerinted amit az ellenzéki sajtóban írnak az csak igaz lehet. 🤦🏼‍♂️

2021. jún. 14. 21:15
 67/74 anonim ***** válasza:
91%

"Itt a bizonyíték arra hogy szerinted amit az ellenzéki sajtóban írnak az csak igaz lehet. 🤦🏼‍♂️"

Egy percig nem kell hinnem az ellenzéki sajtónak, hogy felismerjem azt, ami a szemem előtt történik, nem kevésbé, amit személyesebben is volt szerencsém megtapasztalni. Természetesen nem kell hinned nekem.

És a félreértések elkerülése végett jelzem, hogy én egy másik válaszoló vagyok, nem az, aki a 63. hozzászólásig ( 20:57 ) írkált.

2021. jún. 14. 21:33
 68/74 anonim ***** válasza:
91%

Aki azon fikciózik hogy melyik oldalnak kell és lehet hinni:

109 Ok arra hogy ne hidj a fideszlakálymédiának.

14 Ok arra hogy ne hidj a sorosgyurcsánymigráncsoknak.

[link]

109>14

Ha nem tunák páran.

2021. jún. 14. 21:55
 70/74 anonim ***** válasza:
14%
2021. jún. 14. 22:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!