Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha úgy kormányoznák az országo...

Ha úgy kormányoznák az országot mint az ellenzéki önkormányzatokat mi lenne?

Figyelt kérdés
Ahol a baloldal jutott hatalomra ott kevesebb támogatást kapott a sport, de a kerületi egyházi szervezetek és általában a felújítások, de még a fűnyírást is mellőzték. Ez még a kisebb baj de sok helyen viszont bőségesen volt pénz a propagandára, a helyi lakájmédiára és több helyen a civilekre, no meg a munkatársak fizetésemelésére is.

2021. jún. 14. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem elég megnézni Budapestet. Én arról tudok nyilatkozni... szóval túl nagy falat ez Karácsony Gergelynek, rossz belegondolni, hogy mi lenne, ha az országot kellene irányítania. Igérgetett, semmi. Nincs másfél év után egy konkrét, komoly, pozitív intézkedés, stb. És ennek semmi köze az önkormányzat bevételéhez.

Én megmondom őszintén, nem voltam szavazni tavaly előtt, mert nem tudtam eldönteni, hogy maradjon- e Tarlós, vagy jöjjön egy fiatal, talán más gondolkodású ember... megbántam. Tarlós Istvánra kellett volna szavaznom.

Nem baj( illetve de), jövőre megy az iksz a Fideszre.

2021. jún. 14. 13:55
 12/74 Micimacko67 ***** válasza:
72%
Kérdező, vigyázz be ne üsd az orrod egy csapóajtónál...Tudod szegény Pinokkió orra is megnőtt amikor hazudott, kezdek aggódni az orrod épségéért...
2021. jún. 14. 13:56
 13/74 A kérdező kommentje:
12. Pont egy olyan válaszoló hazugoz le aki Gyurcsányék összeborulását védi. 🤣
2021. jún. 14. 14:03
 14/74 anonim ***** válasza:
31%

12-es, szerintem a te orrod, már a következő járókelő szemét is átszúrta!

Kérdező, egyetértek veled, valószinüleg egymásra mutogatás és orzságos csőd lenne! Akiknek, meg nem egyértelmű a kérdés, az, hogy ha úgy, kormányoznák az országot, mint az ellenzéki önkormányzatokat,mi lenne,azok, kérem ne válaszoljanak és rontsák a közhangulatot! Köszönöm!

2021. jún. 14. 14:04
 15/74 Micimacko67 ***** válasza:
78%

#13, az, hogy ki és miért és mikor borult már össze a magyar politikában, ez egy jó sztori!

Ebből a szempontból a Fidesz sem jobb más pártoknál...Aki képes volt a hatalomért összeborulni egy bohóccal (Isten nyugosztalja!), az csak ne jártassa a száját, ha más pártok is ezt csinálják...

2021. jún. 14. 14:09
 16/74 anonim ***** válasza:
80%

Szóval ha én azt mondom hogy meleg vagy, mert fideszre szavazol akkor ez tény.

S neked kéne cáfolni?

Vannak bajok nalad.

2021. jún. 14. 14:14
 17/74 anonim ***** válasza:
7%
15-ös, rád is vonatkozik a 14-es szabálya. A kérdésre válaszolunk!
2021. jún. 14. 14:14
 18/74 Micimacko67 ***** válasza:
76%

#13, #15...csak néhány pici adalék, hogy a mai magyar kormány mennyire a gerinctelenek rendjébe tartozik...

Önkormányzati választás előtt a kisváros legnagyobb munkáltatója hatalmas leépítést jelent be,az akkori fideszes polgi legnagyobb megrökönyödésére! Hamar, gyorsan...ide is szaladt őfőméltósága Szíjjártó miniszter úr! Közös sajtótájékoztató, hogyha marad a polgi, akkor a kormány olyan sok pontos akciótervvel segíti a várost, hogy csak na! S ha még sem maradna, akkor sajnos a kormánynak nem áll módjában segíteni...Megvolt a szavazás, s láss csodát a polgi kikapott...nem nagyon, csak egy kicsit! Csalás kiáltotta azonnal, meg kell ismételni a szavazást...Megismételték..polgit úgy elzavarták, hogy azóta is csak pislog!

S itt jön a kormány gerinctelensége...azóta is üti ezt a kisvárost, ahol csak éri...s ezzel nemcsak az ellenük, de a rájuk szavazókon is elveri port...

2021. jún. 14. 14:19
 19/74 Micimacko67 ***** válasza:
92%

#17, bocs...de hol van az leírva, hogy itt a 14-es szabhatja meg, hogy ki és mire válaszolhat? Esetleg ő az egyik admin?

Ha egyik sem, akkor kb annyit számít, hogy mit akar, mint a tavalyi naptáron a légy kaki!

2021. jún. 14. 14:21
 20/74 anonim ***** válasza:
24%

Nem a 14-es szabja meg, hanem a kérdező, a 14-es erre utalt.

Amúgy a megnyilvánulásod alapján te tényleg annyit érsz...........

2021. jún. 14. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!