Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Petiről mi a véleményetek?

Jakab Petiről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2021. jún. 13. 22:36
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
65%

40es

Akkor költözz ki hozzájuk,és maradj is ott.Nem fogsz hiányozni senkinek.

Én azonnal elvenném tőlük a szavazati jogot.Nehogymár ők döntsenek a mi jövőnkről.Mi se döntünk senkinek a jövőjéről.

Ezt nevezik egy ország belügyeibe való beavatkozásnak.

2021. jún. 15. 21:41
 42/55 anonim ***** válasza:
34%
41.es Én sem akarom elhagyni szülőföldemet, ahogy a külhoniak sem, én meg kiutasítanálak az országból! Milyen ország belügyeibe való beavatkozás te szerencsétlen, a trianonkor elszakított terüleinken élő nemzettestvéreinktől félted az országot?!?! Én inkább a hozzád hasonló agyhalott liberálisoktól féltem!
2021. jún. 15. 21:47
 43/55 anonim ***** válasza:
26%

Hol van már trianon bakker??

Ennyi erővel miért nem a tatárjárást meg a törököket emlegetitek.Orbán is egy időbe folyamatosan Puskás Öcsizett....hol vannak már azok az idők ember.A holokausztról miért nem siránkozol?Rengeteg embert ártatlanul küldtek a halálba,te meg azon lovagolsz,hogy xy hazája már Románia.

Ezért tart itt ez az ország,mert a múltban éltek.Haladni kéne a korral,nem siránkozni,hogy volt trianon.Volt,es kész.Nem örül neki senki,én se,de ez van,tenni nem tudok ellene.Te tudsz?Ja,hogy te se,csak te még siránkozol is.1

Tartsa magát magyarnak,nincs azzal semmi gond.De az szavazzon,aki itt él,ide adózik,tesz az országért.

Ennyi erővel én is beleszólhatnék,hogy te a fizetésedet hogy oszd be.De nem szólok,mert az a te dolgod.Ennyi

2021. jún. 15. 21:59
 44/55 anonim ***** válasza:
73%
Nem siránkoznék, ha nem pocskondiáznád a határon túliakat! Ja, és a múltra emlékezni kell, mert abból épül fel a jövő! Ti liberálisok nem akarjátok, hogy emlékezzünk, mert azt akarjátok, hogy gyökértelenek legyünk, sajnos sokan ennek a liberális agymenésnek az áldozatai, mint te!
2021. jún. 15. 22:14
 45/55 anonim ***** válasza:
73%

Trianon rég volt már? Oké! De akkor ezen az elven a Black Lives Matter mozgalmat is tiltsák be azonnal! Ne vádaskodjanak, hogy száz éve rabszolgaság volt, mert már az is RÉG VOLT.

Ezt gyűlölöm bennetek liberálisokban. Mindig úgy magyarázzátok a dolgokat, hogy az a magyarok ellen legyen. Trianon rég volt - de a BLM az teljesen rendben van részetekről.

Az ellenségeink a vesztünkre törnek, azt meg tudom érteni. Hiszen ellenségeink, erre vannak kódolva. De hogy egyesek önként és tudatosan képesek a saját fajtájuk ellen fordulni, na annál undorítóbb dolog nem létezik!

2021. jún. 15. 22:17
 46/55 anonim ***** válasza:
40%

A haza nem orszàghoz köthető? Ok, de a belpolitika igen. Ez nem a szociológia témakör hanem a politika.

Attól, hogy magyar rà az ukràn romàn, szlovàk törvények vonatkoznak. Teljesen mindegy minek hiszi magàt. Oda fizeti az adójàt. Mit akar Magyarorszàgtól?

Trianon helyett azzal kéne foglalkozni, hogy frissen diplomàzott orvosok ne meneküljenek külföldre! Akkor talàn nem halt volna meg a lélegeztető gépen lévő emberek 95%-a a 3. hullàmban! Nincs egészségügyünk évek óta, gyakorlatilag tb alapon nem kapsz normàlis ellàtàst! Egy 20-on éves fiatalnak külföldre kell mennie, ha életében sajàt lakàst szeretne!

Ezek a jelenkor problémài, nem Trianon.

Orbàn amúgy telibe szarja őket, csak a vàlasztàsok miatt kellenek. A hatalmàhoz kellenek. Ki nyalja be hogy érdekli a sorsuk?

2021. jún. 15. 22:59
 47/55 anonim ***** válasza:
26%
Sajnos itt rég nem arról van szó,ki hogyan nevezi a határon túli magyarokat.Lehet szidni az ellenzéket,de elkéne gondolkodni miért tart itt az ország ahol.Elég megnéznünk a járványhelyzetet.Hány ember maradt munkahely nélkül,és mit tett a kormány ellene.Bezárások bezárások hátán,mert persze a járvány csak a boltokban terjedt,most az EB-n biztos senki nem lesz fertőzött.Nem azon van a hangsúly sajnos már rég,hogy kik a magyarok,mert a kormánynak köszönhetően lassan a fele lakosság elköltözik innen.Arra kellene figyelni,ami a jelenben történik és az alapján dönteni a következő választásnál.
2021. jún. 15. 23:02
 48/55 anonim ***** válasza:
40%

a trianonkor elszakított terüleinken élő nemzettestvéreinktől félted az országot?!?!

Nem tőlük féltem, hanem a fidesz összes bűnözőjétől, akik az ő tragédiàjukat mocskos módon kampànyra hasznàljàk. Ők nem objektív szavazók. Bàrki màs adta volna meg nekik a szavazati jogot arra szavaznànak. Ő elmegy Viktorra szavazni, mert Viktor gondolt rà. Lóf.aszt gondolt rà! Plusz szavazatra gondolt, meg 2/3-os többségre!

2021. jún. 15. 23:06
 49/55 anonim ***** válasza:
58%

"Nem tőlük féltem, hanem a fidesz összes bűnözőjétől"

Szavazhatnának az általad nagyra becsült bűnözőkre, a ballib pártok képviselőire is. De nem rájuk szavaznak.

2021. jún. 15. 23:20
 50/55 anonim ***** válasza:
40%

39-es te vagy a tipikus nemzetietlen anyagias proli megtestesítője! A haza nem egyenlő az országgal ezt kéne tudnod, a haza egy szellemi dolog nem politikai!

Nemzetietlen? Anyagias proli? Miért is? Mert zavar, hogy szolgàltatàsban dolgozóként hagytak volna éhen halni az elmúlt egy évben? Azért mert hónapokat vàrok arra, hogy eljussak egy szakorvoshoz akinek kb 5 perce van ràm? Azért mert 20-on évesen heti 5 napot 14 óràban dolgozva esélyem sincs még egy lakàshitelt felvenni sem? Szüljek gyereket albérletbe? Az én fizetésem pedig az àtlag felett van. Ha kórhàzi ellàtàsra szorulók meg nézem a vasàgyakat, penészes falakat és napi 5 percet vízen làthatok egy orvost? 150-ért robotoló àpolók??Elveszítem fiatal csalàdtagomat kórhàzi fertőzés miatt 2021-ben Magyarorszàgon?

Igen. Lehet anyagias proli vagyok. Azt gondolom viszont, hogy előbb mindenki a sajàt hàzatàjàn rakjon rendet. Utàna lehet jótékonykodni, meg màs orszàgokban élő magyarokkal foglalkozni. Ez így csak egy kampànyfogàs.

2021. jún. 15. 23:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!