"Mint mondtam,a parlamentben a kormány nem dolgozik,ha dolgozna,lenne látszatja,de sajnos nincs." Mint, mondtam:nézőpont kérdése, szerintem nagyon is van látszatja, de nem hinném, hogy meg tudlak győzni erről!
"Valamint ha egy parlamenti képviselőt büntetget a pököltszaftosbajszú házmester csak azért,mert az igazat el meri mondani,az elég szégyenletes!"
El lehet, úgy is mondani az igazat, hogy egy tucatnyi törvényt nem sértünk meg vele! És lehet emberi, lehiggadt stíluban is, és nem úgy, mit egy tar baromállat!
"De valahogy el kell hallgattatni azokat,akik a hazudozás helyett az igazat mondják...
Szóval ez a fidesz demokráciája!" Nem hinném, hogy ma este téged bevisznek a redőrségre, mert elmondtad a véleményedet!
"Igen,látjuk...." Én, látom és az ország 2/3-a is!
Mi a gondod a megnevezéssel? Nem ebben az orszàgban él=külföldön él, vagyis külföldi. Magyar felmenőkkel rendelkezik, magyarul beszél, tehàt hatàron túl élő magyar.
Legyek én a gonosz, de 100 év tàvlatàból őket egyàltalàn nem érínti mi megy itt. Teljesen lényegtelen szàmukra milyen magyar törvények vannak. Az adójukat nem ide fizetik... Lehet szép gesztusnak nevezni, hogy kaptak àllampolgàrsàgot, szavazati jogot. Szerintem viszont nem igazàn korrekt, hogy ezzel élnek is. Persze, hogy Viktorra szavaz, hiszen tőle kapta. Na de a magyar vàlasztàsokhoz semmi közük nem kéne, hogy legyen. 100 éve nem vonatkozik se rà, se a csalàdjàra, hogy mi megy itt. Nagyon sajnàljuk Trianont, na de mitől lesz jobb azzal, hogy beleszólnak a vàlasztásokba? Semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!