Nem féltek, hogy a propagandatörvény miatt sokan elhagyják az országot?
Nekem teljesen mindegy ki megy el. Én most azt látom a közösségi platformokon, hogy 'nagyot ment' ez az ügy, mindenhol írnak róla, és a fiatalok nagyon ki vannak akadva.
Az, hogy mennyi ember megy el, vagy lesz depressziós a politika miatt, azt nem fogom megmondani, mert nem tudom. Egy kérdést vetettem fel.
#12 Ez most az új rabszolgatörvényes hazugság sztori. Az is "nagyot ment" mert hazudtak róla reggel éjjel meg este és felhergelték vele azokat akik el sem olvasták mi van a törvényben. Azóta sem tudtak egy embert sem mutatni akinek kárt okozott volna a munka törvénykönyvének változtatása.
Ezzel is ez fog történni. Hazudnak, akinek ez kell az elhiszi és nem néz utána, nem hallgat azokra akik azt mondják hogy hazugság, aztán majd elhalkul a dolog és senki nem lesz akinek kárt okoztak volna vele - kivéve a pedofilokat.
Részlet a cikkből:
"Emlékeztetnek, hogy május közepén Budapesten egy 13 éves fiú azért oltotta ki saját életét, mert környezete kiközösítette melegsége miatt."
De azért nem kell beszélni a melegségről... Még a végén a magyarok nem gyűlölnék ennyire egymást, mint most.
Nem tudom elképzelni milyen ember lehet az, aki ettől a kormánytól nem okádja el magát.
A kérdező kommentjére gondoltam.
17. vagyok
13-as, ez még annál is sokkal kevesebb embert érint.
Csak vesd össze: hány alkalmazott van ebben az országban és hány LMBTQ?
Ha azt veszed, hogy van 4,5 M munkavállaló, szerintem ezeknek a háromnegyede alkalmazott.
LMBTQ a lakosság pár %-a.
Ennyit erről.
Nem járatom le az ügyet. Kiemeltem egy olyan megnyilvánulást, amit több ezren/tízezren belájkoltak több posztban (mivel több helyen is felmerült)...
Ha ez neked lejáratás, akkor az a te problémád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!