Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem féltek, hogy a propagandat...

Nem féltek, hogy a propagandatörvény miatt sokan elhagyják az országot?

Figyelt kérdés
Azért nem volna jó, ha pár tízezer, zömében dolgozó, diplomás ember elmenne, csak mert folyamatosan el akarják lehetetleníteni őket.

2021. jún. 13. 19:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%
Minden alkalommal bepróbálkoztok ezzel a "most majd mindenki el fog menekülni ebből az országból" mesével, aztán minden alkalommal beégtek vele, mert nem menekülnek sehová.
2021. jún. 13. 20:00
 12/27 A kérdező kommentje:

Nekem teljesen mindegy ki megy el. Én most azt látom a közösségi platformokon, hogy 'nagyot ment' ez az ügy, mindenhol írnak róla, és a fiatalok nagyon ki vannak akadva.

Az, hogy mennyi ember megy el, vagy lesz depressziós a politika miatt, azt nem fogom megmondani, mert nem tudom. Egy kérdést vetettem fel.

2021. jún. 13. 20:04
 13/27 anonim ***** válasza:
29%

#12 Ez most az új rabszolgatörvényes hazugság sztori. Az is "nagyot ment" mert hazudtak róla reggel éjjel meg este és felhergelték vele azokat akik el sem olvasták mi van a törvényben. Azóta sem tudtak egy embert sem mutatni akinek kárt okozott volna a munka törvénykönyvének változtatása.

Ezzel is ez fog történni. Hazudnak, akinek ez kell az elhiszi és nem néz utána, nem hallgat azokra akik azt mondják hogy hazugság, aztán majd elhalkul a dolog és senki nem lesz akinek kárt okoztak volna vele - kivéve a pedofilokat.

2021. jún. 13. 20:09
 14/27 A kérdező kommentje:

A Háttér Társaság posztjai:

Ha bevezetésre kerül ez a törvény, akkor:

- 18 éves kor alatt tilos Jóbarátokat nézni

[link]

- [link]

Sokan pedzegetik, hogy a Himnuszt is betilthatják, mivel Kölcsey melegként van számon tartva.

2021. jún. 13. 20:12
 15/27 anonim ***** válasza:
30%
Én teljes mellszélességgel támogatoma törvénytervezetet!!!!!!
2021. jún. 13. 20:13
 16/27 Demion ***** válasza:
92%

Részlet a cikkből:

"Emlékeztetnek, hogy május közepén Budapesten egy 13 éves fiú azért oltotta ki saját életét, mert környezete kiközösítette melegsége miatt."

De azért nem kell beszélni a melegségről... Még a végén a magyarok nem gyűlölnék ennyire egymást, mint most.

Nem tudom elképzelni milyen ember lehet az, aki ettől a kormánytól nem okádja el magát.

2021. jún. 13. 20:14
 17/27 anonim ***** válasza:
18%
Ezért az utolsó mondatért kár volt, csak az ügyet járatod le vele...
2021. jún. 13. 20:14
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező kommentjére gondoltam.

17. vagyok

2021. jún. 13. 20:15
 19/27 anonim ***** válasza:
9%

13-as, ez még annál is sokkal kevesebb embert érint.

Csak vesd össze: hány alkalmazott van ebben az országban és hány LMBTQ?

Ha azt veszed, hogy van 4,5 M munkavállaló, szerintem ezeknek a háromnegyede alkalmazott.

LMBTQ a lakosság pár %-a.

Ennyit erről.

2021. jún. 13. 20:15
 20/27 A kérdező kommentje:

Nem járatom le az ügyet. Kiemeltem egy olyan megnyilvánulást, amit több ezren/tízezren belájkoltak több posztban (mivel több helyen is felmerült)...

Ha ez neked lejáratás, akkor az a te problémád. :)

2021. jún. 13. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!