Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A most bevezetett SZJA mentess...

A most bevezetett SZJA mentesség vonzóbbá teheti a Fideszt a fiatalok számára?

Figyelt kérdés
A kivándorlási kedv is jelentősen csökkenni fog ezáltal és talán arra is van esély, hogy az "O1G" pólókat ezentúl I♥Orbán-ra cserélik le?

2021. jún. 13. 06:24
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
60%
fiatalként mondom, hogy adhat akármekkora kedvezményt, de azt az undorító kommunikációt, gyűlöletpolitikát amit a fidesz tol semmi sem fogja vonzóvá tenni
2021. jún. 14. 20:43
 32/37 anonim ***** válasza:
23%

"arcátlan megvesztegetés"

Gondolom akik arcátltan megvesztegetésnek nevezték, azok vissza fogják küldeni a szja-t.

2021. jún. 15. 12:51
 33/37 anonim ***** válasza:
45%

Ahogy az orbánisták sem vették fel a 13. havit, mert a GYúrcsány adta?

2021. jún. 15. 12:56
 34/37 anonim ***** válasza:
23%

"Ahogy az orbánisták sem vették fel a 13. havit, mert a GYúrcsány adta?"

Ha valaki meg akar engem vesztegetni, attól nem fogadom el a pénzt. Az nem úgy működik, hogy az egyik kezemmel meg akarom ütni, mert mitképzelmagáról, a másik kezemmel meg elveszem a pénzt.

2021. jún. 15. 13:02
 35/37 anonim ***** válasza:
45%

#34 ha én is fizettem eddig az adót, akkor nekem is jogom van felvenni a pénzt

egy demokráciában nem csak annak osztják a pénzt aki a kedves vezetőt imádja

az összes fideszes felfoghatná, hogy orbán nem a saját pénzét osztogatja nagy kegyesen hanem az adófizetőkét

úgyhogy de ez megvesztegetés és politikai reklámfogás, de attól még elfogadom csak nem fogok rájuk szavazni

2021. jún. 15. 14:47
 36/37 anonim ***** válasza:
23%

"ha én is fizettem eddig az adót, akkor nekem is jogom van felvenni a pénzt"

Így van. Akkor minek nevezitek megvesztegetésnek, ha csak szimplán annyi történik, hogy a befizetett pénzt visszaosztja?

"egy demokráciában nem csak annak osztják a pénzt aki a kedves vezetőt imádja"

Így van. Ezért van az idehaza, hogy nincs politikai szimpatizációhoz kötve, hogy ki kapja meg a 13. havit, a családtámogatást, vagy az SZJA-mentességet.

"úgyhogy de ez megvesztegetés és politikai reklámfogás"

Akkor lenne megvesztegetés, ha azt mondaná, hogy csak akkor kapod meg, ha rá szavazol. De senki nem mond ilyet.

2021. jún. 15. 15:28
 37/37 anonim ***** válasza:
23%
#36 Megint elkövetted azt a hibát hogy logikát vársz el tőle! ne tedd! Felesleges.
2021. jún. 15. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!