A most bevezetett SZJA mentesség vonzóbbá teheti a Fideszt a fiatalok számára?
"arcátlan megvesztegetés"
Gondolom akik arcátltan megvesztegetésnek nevezték, azok vissza fogják küldeni a szja-t.
Ahogy az orbánisták sem vették fel a 13. havit, mert a GYúrcsány adta?
"Ahogy az orbánisták sem vették fel a 13. havit, mert a GYúrcsány adta?"
Ha valaki meg akar engem vesztegetni, attól nem fogadom el a pénzt. Az nem úgy működik, hogy az egyik kezemmel meg akarom ütni, mert mitképzelmagáról, a másik kezemmel meg elveszem a pénzt.
#34 ha én is fizettem eddig az adót, akkor nekem is jogom van felvenni a pénzt
egy demokráciában nem csak annak osztják a pénzt aki a kedves vezetőt imádja
az összes fideszes felfoghatná, hogy orbán nem a saját pénzét osztogatja nagy kegyesen hanem az adófizetőkét
úgyhogy de ez megvesztegetés és politikai reklámfogás, de attól még elfogadom csak nem fogok rájuk szavazni
"ha én is fizettem eddig az adót, akkor nekem is jogom van felvenni a pénzt"
Így van. Akkor minek nevezitek megvesztegetésnek, ha csak szimplán annyi történik, hogy a befizetett pénzt visszaosztja?
"egy demokráciában nem csak annak osztják a pénzt aki a kedves vezetőt imádja"
Így van. Ezért van az idehaza, hogy nincs politikai szimpatizációhoz kötve, hogy ki kapja meg a 13. havit, a családtámogatást, vagy az SZJA-mentességet.
"úgyhogy de ez megvesztegetés és politikai reklámfogás"
Akkor lenne megvesztegetés, ha azt mondaná, hogy csak akkor kapod meg, ha rá szavazol. De senki nem mond ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!