Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A most bevezetett SZJA mentess...

A most bevezetett SZJA mentesség vonzóbbá teheti a Fideszt a fiatalok számára?

Figyelt kérdés
A kivándorlási kedv is jelentősen csökkenni fog ezáltal és talán arra is van esély, hogy az "O1G" pólókat ezentúl I♥Orbán-ra cserélik le?

2021. jún. 13. 06:24
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
52%

Aha, valóban én vagyok a fogyatékos, amiért van 8 huszonéves beosztottam vezetőként, akiket abszolút nem érdekel a politika és akiknek az ismeri köre is ugyanolyan, mint ők maguk. És nem pedig te, akinek a kommentjeinek semmi értelme, a vitakultúrád egyenlő a 0-val és azzal a max. 10 emberből akit ismersz próbálsz konzekvenciát levonni :)

Gratulálok, te agytröszt

2021. jún. 13. 09:17
 12/37 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem a te kommentjeidnek nincs semmi értelme. Egyrészt kétlem, hogy ne tudnák ki a miniszterelnök, ezt a kérdést felszoktuk tenni pszichiátrián is, mikor beteget fogadunk, hogy tudjuk, hogy mennyire orientált a kedves beteg.

Tehát egyelőre itt te vagy az, aki általánosít, rendkívül gyenge anekdotával próbálkozik. A vitakultúra belőled hiányzik, csak mondom.

2021. jún. 13. 09:22
 13/37 anonim ***** válasza:
13%
Most jó, hogy ugyanazt leírtad, amit én? Micsoda érvek hangzanak itt el, atyaég, ja nem. Biztos sok 20 éves kerül be hozzád a pszichiátriára, már értem, hogy miért nem látod a fától az erdőt, mert a korcs környezetből vonod le a jobbnák jobb következtetéseket. Meglepődnél ha egyszer is kimozdulnál a való világba
2021. jún. 13. 09:26
 14/37 anonim ***** válasza:
51%

Olvasni sem tudsz? Nem azt mondtam, hogy 20évesek kerülnek be, azt mondtam, hogy ez a kérdés egy alapvető kérdés szokott lenni, hogy tudjuk mennyire orientált az ember a valóságban, időben, stb.

Mivel magam is fiatal vagyok (leírtam egyébként), ezért nekem nem 20 fiatal munkásom van, hanem körülbelül 3000 szorosabb ismerősöm, és még annál is több nem szoros. Aktívan résztveszek több közösség életében is, ami tippelj, fiatalokból áll! Ha szeretnéd én meg is mutatom ezeket számodra, mert veled ellentétben én nem akarok 2filléres anekdotával, és olcsó általánosítással élni.

De persze, a fiatalok nem tudják ki a miniszerelnök, mondta Gipsz Jakab gyakorikérdéseken. Mindezt 20 ember véleményéből szűrte le, akik nem kizárt, hogy kőműves segédként dolgoznak nála :D

2021. jún. 13. 09:34
 15/37 anonim ***** válasza:
18%

"körülbelül 3000 szorosabb ismerősöm, és még annál is több nem szoros"

Hát persze, bekövetted őket instán és tiktokon igaz? :D

Ennek mi értelme, hogy odaböffented, hogy szerinted kőművessegédkent dolgoznak nálam, mikor nyilvánvaló hogy te is tudod, hogy semmi köze hozzá, nagyon dedós a vitakulturad, már nem azért.

De hát mit várunk egy 20 éves kis nyikhajtól, aki semmit sem látott még az életben, majd ha elmentél egyetemre, elkezdesz dolgozni, majd gyere vissza.

De így, hogy van kamu 3000 ismerősöd, akikkel minden nap megbeszéled, hogy mi a helyzet a politikával, amiről nyilvánvaló, hogy fogalmad sincs, így nem sokra megyünk veled, nem reprezentatív, amiket írsz és a tények sem téged támasztanak alá.

További jó dedós kamuzgatást, légyszi a tiktokon folytasd tovább, a többi értelmi fogyi ismerősödnek, vannak 3000-en, valaki biztos meghallgat

2021. jún. 13. 09:43
 16/37 anonim ***** válasza:
85%

Melyik Magyar Közlönyben jelent meg a törvénymódosítás?

Mert ha egyikben sem, akkor már kérdésed is hazugság.

2021. jún. 13. 09:55
 17/37 anonim ***** válasza:
51%

15

Nem, nem bekövettem őket instán, és nem 20éves vagyok. Az egyetem megvolt már köszi, nem véletlen dolgozom pszichiátrián.

3000 ismerősöm pedig onnan jön, hogy egyrészt ezen megyeszékhelyen egy olyan kertvárosban lakom, ahol mindenki ismer mindenkit. Ez ~6-700 fiatal, akikkel nem napi szinten, de rendszeresen trécselek. Ezenfelül vannak volt osztálytársak, és nem mellesleg gyerekként játszottam egy játékot versenyszerűen, ahonnan van megint több száz olyan ismerősöm, akikkel megint havi többször is beszélünk. Aztán jönnek hozzá olyan egyéb közösségek, amikben aktívan résztveszek. Attól, hogy te egy szerencsétlen vagy, akinek nehezére esik feldolgozni, hogy a fiatalok hogy élnek, és miképp képesek hatalmas kapcsolati hálót kialakítani, még nem lesz nem igazi.

A projekcióiddal pedig vonulj pszichológushoz, aggasztónak találom. ps. 31éves vagyok, nem 20.

2021. jún. 13. 10:01
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

"...nem véletlen dolgozom pszichiátrián."

Ha rád tör a roham közel a segítség, vagy csak ott volt takarítói állás?

2021. jún. 13. 10:09
 19/37 anonim ***** válasza:
18%

Ne haragudj, nem olvasom el végig ezt a nettó f.szságot, amit összehordasz. Téged minősít, hogy 31 éves létedre 20 évesekkel barátkozol és beszélgetsz a politikáról. Én szintén ennyi idős vagyok, az én ismerőseim nagyja átlátja a politikát, de nem is erről a korosztályról beszélgetünk itt, hanem akiket érint ez a törvényjavaslat. Látom neked ez nem esett le.

Szerintem senkit sem érdekel, hogy oldalakat hordasz össze teljesen irreleváns infókkal, ahogy engem se. A tényeket akkor sem fogja megváltoztatni, hogy ez a korosztály abszolút nincs képbe a politikát illetően és nem fognak tudni párhuzamot vonni a javaslat és a Fidesz között és pont

2021. jún. 13. 10:16
 20/37 anonim ***** válasza:
48%

#16 Te is megtalálhattad volna de tessék: A 2021. május 6-i magyar közlönyben lett kihírdetve. Ezt már keresd meg magad!

[link]

2021. jún. 13. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!