Boldogok vagytok, hogy végre kordába rakták az Lmbtq propagandát?
Attól függ, hogy nálad ki számít tudósnak?
Mindazonáltal akárki akármit ír, akkor sem fogok hátat fordítani a barátaimnak, csak mert a felső vezetés azt akarja, mert szerintük "betegek" és "bűnösök".
Nemi identitásomat tekintve a továbbiakban amőba vagyok. Saját nememhez nem vonzódom, ilyen férfiakra meg nincs szükségem :)
Világ amőbái egyesüljünk!
Az általad belinkelt oldalak a lapos Föld kategória!
A tudomány - mármint ami tényleg az és nem bulvárkategória - álláspontja éppen az, és ez bizonyított is, hogy a nemi orientáció genetikaialg kódolt, amit esetleg elnyomni lehet, de megszüntetni nem.
1. NEM vagyok liberális, CSAK normális.
2. Ez az oldal meg semmivel sem tudományosabb, mint a többi, amit belinkelgetsz!
Egyrészt nem kérem, hogy megtagadd a barátaidat, szeresd őket ugynúgy, mint eddig. nekem sem a melegekkel, hanem a genderlobbival van problémám!
A megjegyzésedre, hogy A Nature magazin tudománytalan lenne, nem igen tudok reaglni, mert dőlök a röhögéstől...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!