Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan ellenzéki szavazó...

Van olyan ellenzéki szavazó akinél betelt a pohár az elvtelen összefogás és jelöltek miatt?

Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 19:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20: Listán en sem szavaznék az ellenzékre, (az nem igazan számít a 2/3ad szempontjából), csak egyéniben. Listán a Mi hazánkra tervezek szavazni, hogy legalább bejussanak.
2021. jún. 17. 19:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Olyan opciókat írtál ki a szavazásodra, amiben nem szerepel az álláspontom, és ezzel nem vagyok egyedül

!

2021. jún. 20. 01:03
 23/24 anonim ***** válasza:

Épp ellenkezőleg, nekem a Fidesz kapcsán telt be annyira a pohár, hogy idén először szó szerint bárkire leszavazok azért, hogy bukjon Fidesz.

Korabban válogatósabb voltam, de nekem a Pegasus ügy és annak kormányzati kommunikációja, párhuzamban a minden korábbinál primitívebb és manipulativabb emojis plakátkampánnyal, nemzeti konzultációval és gyerekvédelmi népszavazással együtt eljuttatott arra a pontra, hogy ebből a szürreális néphülyítésből elég, jöjjön bárki, csak ezek menjenek.

2021. aug. 16. 02:38
 24/24 anonim ***** válasza:

Jav: jövőre

(Türelmetlen vagyok már, na:)

2021. aug. 16. 02:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!