Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is rossz politikus...

Szerintetek is rossz politikus már Karácsony Gergely?

Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy nem beszél idegen nyelveket és miniszterelnök szeretne lenni, valamint nem tud autót vezetni, de a diplomájának a megszerzése se ment neki gyanús üzelmek nélkül. Ráadásul, amióta polgármester, azóta semmi érdemlegeset sem tudott felmutatni. A pesti úti idősekotthonában lévő krízist se tudta megoldani buszmutyizni, viszont tudott a nagy "korrupcióellenes" harsos. A Lánchíd felújítását is sokadik nekifutásra tudta elkezdeni, miközben jóval drágábban csinálja, mint ahogy tarlós akarta. Ráadásul közlekedési káoszt is teremtett a belvárosban.Ja, és a legjobb, amikor a tehetségtelensége dacára, azt mondja, hogy a kormány miatt nem tud várost vezetni, az "elvonások" miatt.

2021. jún. 12. 16:17
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Pont, azt mondom, hogy ajobboldalon a mandiner a baloldalon a portfolio nem fröcskölődik.
2021. jún. 12. 17:48
 32/47 anonim ***** válasza:
Ja, ok.
2021. jún. 12. 17:51
 33/47 anonim ***** válasza:
0%
Először parlamenti képviselőség, majd Zugló, végül Budapest. Reméljük nincs tovább vezető útja a miniszterelnökségig. Ez is csoda, hogy különösebb képesség, tehetség nélkül összejött neki.
2021. jún. 12. 18:16
 34/47 anonim ***** válasza:

"Mert a 24-es azt mondta, hogy nem pocskondiázzák tarlóst a fideszes lapok, én meg mondom, hogy a baloldali lapo nem pocskondiázzák karácsonyt."

Hát azért de, a nem kormánypárti lapokban is bőven előfordult Karácsony kritika. Index (még a váltás előtt), illetve Telex is kritizálta. Többit nem tudom. Valszeg azért, mert pl. a Telex, még ha baloldali lap is (egyébként szerintem marhára nem az), akkor se Karácsony tulajdona. A fideszes lapok esetében viszont sajnos már ez a függetlenség kevésbé mondható el, hiszen konkrétan kormányközeli emberek vásárolták meg szinte az összes sajtóorgánumot itthon.

Egyébként ha már itt tartunk, én pont azt tartom a leggusztustalanabbnak, hogy ma már minden jobboldali és baloldali lap. Ez nem normális, hogy kiirtották a pártfüggetlen, semleges, objektív újságírást. Azért a Fidesz előtt ez még nagyon nem volt így.

2021. jún. 12. 18:21
 35/47 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de a baloldali sajtó az nem a fidesz miatt van!
2021. jún. 12. 18:32
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Az viszont, hogy a Fidesz kisajátította a hazai média 90%-át, pártpropagandává silányítva azokat, az eléggé a fidesz miatt van. És tetszik vagy nem, ez bizony-bizony eltüntette a pártfüggetlen és objektív sajtót, szinte teljesen.
2021. jún. 12. 19:17
 37/47 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss, inkább mondjuk úgy, hogy felvásárolt, az üzleti tevékenységhez meg mindenkinek joga van. Tetszik vagy sem ezeket a dolgokat ti találjátok ki, mert már ciki, hogy 2009 óta nem sikerült nyerni.
2021. jún. 12. 19:20
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az egész ellenzék hülye, az értelmiség hülye, a szakértők hülyék, Európa hülye, a civil szervezetek hülyék, a nemzetközi szervezetek hülyék. Csak a Fidesz az isten, az alfa és az ómega, mi? Na szerintem ez a gondolkodás a ciki itt leginkább. Meg az, hogy kiírsz egy ilyen kérdést, de meg se hallgatod az ellenvéleményt, hiszen te már bekajáltad a gyűlöletet, meg hogy "csakafidesz" és "hazaárulóellenzék". Na ez is roppant ciki.

Remélem, azért nem jutunk oda, hogy lemészároljátok a veletek egyet nem értőket. A technikáitok egyre megosztóbbak és egyre távolodnak a realitástól.

2021. jún. 12. 19:29
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
#38 ja, minden közbeszerzést úgy csűrtek-csavartak, hogy csak fideszes nyerhessen, és az így felhalmozódott ezermilliárdos tőkével vásárolták fel a vidéki sajtót. Hol van itt a tisztességes verseny, haversrác?
2021. jún. 12. 19:32
 40/47 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a srácod és a haverod sem vagyok, mindazonáltal ellégé nehéz lenne válaszolni, ha nem olvasnám el az ellenvéleményeket, de jó látni mennyire kibrultok, amikor nem tudtok érveket felhozni. Kedves 40.es nem rémlik, hogy valaha bármilyen európai, vagy magyar pert vesztett voln Mészáros ás orbán a korrupcióval kapcsolatban, azért jövök a perrel, mert egy másik oldalon itt a gyakorin egy ellenzéki azt mondta, hogy Czeglédy nem bűnös, ameddig nem hoznak bírósági itéletet ellene!
2021. jún. 12. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!