Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is rossz politikus...

Szerintetek is rossz politikus már Karácsony Gergely?

Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy nem beszél idegen nyelveket és miniszterelnök szeretne lenni, valamint nem tud autót vezetni, de a diplomájának a megszerzése se ment neki gyanús üzelmek nélkül. Ráadásul, amióta polgármester, azóta semmi érdemlegeset sem tudott felmutatni. A pesti úti idősekotthonában lévő krízist se tudta megoldani buszmutyizni, viszont tudott a nagy "korrupcióellenes" harsos. A Lánchíd felújítását is sokadik nekifutásra tudta elkezdeni, miközben jóval drágábban csinálja, mint ahogy tarlós akarta. Ráadásul közlekedési káoszt is teremtett a belvárosban.Ja, és a legjobb, amikor a tehetségtelensége dacára, azt mondja, hogy a kormány miatt nem tud várost vezetni, az "elvonások" miatt.

2021. jún. 12. 16:17
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan vannak, akik nem azért ülnek kocsiba, mert létszükséglet. Nem baj, ha tényleg csak azok fognak autózni, akiknek valóban szükségük van rá.
2021. jún. 12. 17:22
 22/47 anonim ***** válasza:

#21 Ez a cikk mást ír:

[link]

2021. jún. 12. 17:26
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

"biciklisávok létrehozás valami hatalmas baklövés volt, amitől az egész belváros forgalma megállt"

Igen, az újságokból én is így látom. A belvárosban napi szinten közlekedőként viszont az ellenkezőjét tapasztalom.

Amúgy meg 2010-2019 között is állandóan be volt dögölve az egész belváros, csak ugye akkor erről nem lehetett írni, mert hát fideszes médium nyilván nem fogja a fideszes Tarlóst pocskondiázni. Ez a dugótéma is azóta kerül napirendre, amióta Budapest el merészelte árulni a drága keresztény és nemzethy ̶k̶o̶r̶m̶á̶n̶y̶u̶n̶k̶a̶t̶ arisztokráciánkat.

2021. jún. 12. 17:33
 24/47 A kérdező kommentje:
A baloldali médiumok, meg valami miatt nem pocskondiázzák Karácsont.:)
2021. jún. 12. 17:37
 25/47 anonim ***** válasza:
A Portfolio baloldali? Nem tudtam. A Mandíner mindenesetre jobboldali, az tuti.
2021. jún. 12. 17:39
 26/47 anonim ***** válasza:
Ez jó,a mandiner nekigyűrkőzik hogy megcáfolja a nyilvánvalót.ha rossz kedvem lesz végigolvasom a cikket,hadd röhögjek egy jót.
2021. jún. 12. 17:40
 27/47 A kérdező kommentje:
Nem arra mondtam, hogy baloldali (egyébként,az), hanem a 24-esnek mondtam.
2021. jún. 12. 17:41
 28/47 A kérdező kommentje:
Mert a 24-es azt mondta, hogy nem pocskondiázzák tarlóst a fideszes lapok, én meg mondom, hogy a baloldali lapo nem pocskondiázzák karácsonyt.
2021. jún. 12. 17:42
 29/47 A kérdező kommentje:
Egyébként én pártállástól függetlenül a mandinert eléggé kiegyensúlyozottnak neveznév, nem szokott fröcskölődni. olyan, mint a portfolio a baloldalon.
2021. jún. 12. 17:43
 30/47 anonim ***** válasza:
Hát pedig a Portfolio pont nem egy fröcskölődős oldal.
2021. jún. 12. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!