A Cenz Ura kérdése:
Orbán ha veszít, megint fog ő és a pártja szaladgálni Brüsszelbe panaszkodni az óvónéninek?
Figyelt kérdés
Mint tette anno ellenzékben...2021. jún. 11. 22:26
11/14 anonim válasza:
#10 ÉS??? Mi a fene köze van ennek ahhoz amit én leírtam? Mi a köze ahhoz hogy gyurcsány a dk elnöke?
nem kellene inkább odafigyelni arra amibe belekötsz? Főleg ha rád szólnak hogy értelmetlen amit csináltál?
12/14 anonim válasza:
11es bocsi, csak már egoból megy részemről xd De amúgy tényleg rosszul tudtam.
13/14 anonim válasza:
Remélem, 1esnek lesz igaza!
Különben egy ilyen rémszituba rossz belegondolni is. Döbbenet, hogy neked nem volt elég sokk Gyurcsány csődös kormányzása. Bár biztos, te akkor másik országban éltél. Csak így érthető valamelyest a mostani hóbortod, vagy mid.
14/14 anonim válasza:
Az politikai szempontból hülyén nézne ki. Rég volt amikor Brüsszel volt a hivatkozási alap, ma már Ankara, Moszkva, Peking az iránytű. Egy hardcore eu-ellenes, fideszes szavazónak hogy adna be, hogy ahhoz a Brüsszelhez kell fáradni, ami 12 éven át rossznak volt beállítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!