A fideszesek miért értenek egyet minden egyes dologgal
amit orbán mond?
Figyelt kérdés
Úgy védik a fundan egyetem építését mintha az életük múlna rajta és visszamondják orbán szövegét mint a papagájok. Szerintem ha orbán azt mondaná hogy az összes kórházat bezárja és dögöljön meg aki beteg, annak is állva tapsolnának.
Mert a fideszesség egy vallás, mint a kereszténység.
2021. jún. 11. 16:55
2/23 anonim válasza:
Inkább az az érdekes, hogy a bizonyítottan Kína-barát baloldal most miért támad bármit, amit a kormány tervez? Ha Gyurcsánynak ajánlja fel Kína, hogy idehoz egy világszínvonalú egyetemet, szerinted mit reagált volna Gyurcsány? Hahaha.
2021. jún. 11. 16:56
3/23 A kérdező kommentje:
#2 Ti képtelenek vagytok leállni a gyurcsány mániátokkal, minden alá odabüfögitek a gyurcsányt. Szó nem volt gyurcsányról most se, de te akkor is ideokádod a gyurcsányos baromságod.
2021. jún. 11. 16:57
4/23 anonim válasza:
Hát ha nem fogod fel, hogy az egész moslékkoalíció mögött Gyurcsány áll, és ő szervezi meg a lépéseket, akkor még egy átlagos moslékos szavazónál is ostobább vagy. :)
2021. jún. 11. 17:00
5/23 anonim válasza:
Nyugodjatok meg, pontosan ugyanazon a szinten vagytok, ne veszekedjetek
2021. jún. 11. 17:10
6/23 anonim válasza:
Ez az állva tapsolás neked a génjeidben lehet.
Van.
2021. jún. 11. 17:11
7/23 anonim válasza:
A fideszeseket sosem lehet megerteni.
En par eve koltoztem fel Budapestre(meg Karacsony elott). A fidesz most nyomja a kamu reklamot,hogy BP dugoban all hala Karacsonynak/Gyurcsanynak. Megneztem milyen ismeroseim lajkoltak ezt a nagyon jo hirdetest:az osszes videki,fideszes ismerosom,akik eletukben talan 1-2 napot toltottek a fovarosban. Kb. 5 ilyen ismerosom nyomott erre lajk vagy duhos fejet.. A fideszesek az agymosottak bandaja eleg durvan.. de hat egyszer csak helyre all a rend az orszagban es egy elheto,nyugati szinvonalu orszag leszunk.
2021. jún. 11. 17:13
8/23 anonim válasza:
mert azok nem fideszesek, hanem orbánosok
a fidesz az maga orbán
2021. jún. 11. 17:17
9/23 anonim válasza:
Mert birkák. Önálló véleményük nincs
2021. jún. 11. 17:20
10/23 anonim válasza:
Fideszes szavazok többseg ellenzi a fundant.
Egyébbként mindennel egyetertés oda vissza igaz. Átlagos DKs azt is elhiszi hogy az őszödi az igazsag beszed volt, meg akkor is ha meghallgatja. :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!