A fideszesek miért értenek egyet minden egyes dologgal amit orbán mond?
Figyelt kérdés
Úgy védik a fundan egyetem építését mintha az életük múlna rajta és visszamondják orbán szövegét mint a papagájok. Szerintem ha orbán azt mondaná hogy az összes kórházat bezárja és dögöljön meg aki beteg, annak is állva tapsolnának.2021. jún. 11. 16:53
11/23 anonim válasza:
2: Fletó tárgyalt oktatási együttműködésről, de olyanról nem volt szó, hogy 500 milliárdért mi építsünk a kínaiaknak egy magánegyetemet, úgyhogy ne csúsztass
12/23 anonim válasza:
10: ellenzékiként lehet egyet nem érteni az ellenzéki oldallal, és én amellett, hogy az összefogásra fogok szavazni, több dologban inkább Orbán álláspontját osztom
Fideszesként ilyen nem képzelhető el, aki bármiben az ellenzékkel ért egyet, az árulónak számít, ezért ezeket a gondolatokat eltaszítják maguktól. Lényegében szektaszerűen működnek.
13/23 anonim válasza:
A 'hátes' is egy kikupálodott parasztgyerek,és má osztja a nemlétező észt.
14/23 anonim válasza:
12es azért mondtam DKst. Legalább ugyanolyan elborult szekta mint a fidesz.
15/23 anonim válasza:
Az ellenzék szembeállítja a diákvárost és a Fudant, így az emberek, a kormánypártiak is a diákvárosra szavaznak.
A kormány pedig mindkettőt szeretné megvalósítani. Ha az ellenzék megfúrja a Fudant, akkor Debrecenbe költöztetik, a diákvárossal együtt.
16/23 anonim válasza:
Fudant pont leszarom, mert nem vagyok budapesti, emiatt is vagytok ellenszenvesek, mert szerintetek Budapestből áll a világ.
17/23 anonim válasza:
Kedves 3-as, az ellenzékieknek, mért mindig a fideszesek Orbán-mániájának az
ócsárlásaval foglalkoznak?
18/23 anonim válasza:
Mert a fideszeseknek nincs agyuk.
19/23 anonim válasza:
Akkor miért okozott ekkora nehézséget a balosoknak az eltelt 3 ciklus.
20/23 anonim válasza:
#19 Mert sok a hozzád hasonló agymosott, aki mindent benyal, amit az M1-en leadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!