Kire szavazol majd az előválasztáson?
Jakabon röhög a Fidesz, nem retteg tőle :D Gyurcsány is udvari bolondnak tartja csak, meg hogy bejelentse az exkomcsikat a Facebookon saját arcával :D Istenem hova süllyedt a Jobbik
Kedves Fideszesek, kik írtátok, hogy leszavaztok Dobrevre, azért mert Ő a legesélytelenebb élesben…
Gondolom Őt is utáljátok a legjobban.
Na mi lesz akkor, hogyha miattatok Ő nyeri az előválasztást, de még élesben is Ő nyer?
Mi van, hogyha bárki is nyeri az előválasztást, az meg fogja nyerni élesben is?
Nem lenne értelmesebb olyanra szavaznotok az előválasztáson akit NEM a legjobban utáltok, hanem mondjuk szódával nálatok is elmegy, ha esetleg nyer?
Lehet jobb lesz eltüntetni ezt a szavazást. Gondoljatok bele, ha egy fideszes kérdezi, akkor csak azért teszi, hogy megtudja, ki a legnépszerűbb ellenzéki. Megtudják, hogy kiről kell hazugságot terjeszteni a tv-ben. 😂
Mivel ez egy szavazás értékelni sem muszáj, mert egy szavazás alatt nem lehet hasznos, vagy nem hasznos egy válasz :)
Kíváncsi vagyok, hogy hányan fognak lepontozni :D
Az a baj egyik se megy el szódával se..
Jakab Péter egy gerinctelen önmagát feladó bohóc, hogy bízzunk így benne? Ő tényleg csak arra jó, hogy a Parlamentben show műsort csináljon
Karácsony Gergely teljesítményét már láttuk polgármesterként és most főpolgármesterként is, hát.. nagyon nem győzött meg
Ha annyi feledékeny és buta ember van , hogy megválasztják Gyurcsány feleségét akkor ez van, többet nem lehetett tenni.
#15. És mi a helyzet MZP-vel?
Róla nem írtál…
Nem gondolod, hogy esetleg Ő egy szakmai választás lenne?
Elvégre Ő legalább PhD-s közgazdász, de mellette még villamosmérnök diplomája is van.
Szóval én azt gondolom, hogy egy inteligens ember lehet, mindenképpen.
"Na mi lesz akkor, hogyha miattatok Ő nyeri az előválasztást, de még élesben is Ő nyer?"
Akkor majd négy év múlva megbuktatjuk
MZP nem befutó ezért nem írtam róla. De az eddigi polgármesterkedése és a kijelentései egyáltalán nem biztatóak.
😂😂😂😂 Megbuktatjátok??
Hát ha itt le lesz váltva a fidesz, akkor utána szerintem ők már senkit sem fognak megbuktatni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!