Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem képesek a magyar...

Miért nem képesek a magyar újságírók megkülönböztetni a szigetet és a nem szigetet?

Figyelt kérdés

Egy csomószor olvastam/hallottam már, hogy az atlétikai stadion vagy a diákváros a Csepel-szigeten épülne fel. A legtöbb cikk még ábrát is mellékelt a helyszínek feltüntetésével. Ennek ellenére se veszi észre a drágalátos újságíró, hogy az említett dolgok nem egy szigeten épülnek. Némelyiknek még az se tűnik fel, hogy ő maga egy szigeten van:

[link]

2021. jún. 11. 18:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat a kérdésért, gondolom a válaszolók se képzettebbek földrajzból.
2021. jún. 11. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy mi? Szerinted a Csepel-sziget nem sziget? Vagy én értem rosszul?
2021. jún. 11. 19:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Se az atlétikai stadion, se a diákváros, se a Fudan egyetem nem a Csepel-szigeten épül! A videóban is a Csepel-szigetről mutat a túlpartra a riporter.
2021. jún. 11. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, hát a felkészültség nem feltétel az újságíróknál, a párthűség és a származás dönt.
2021. jún. 11. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!