Szeptemberben véget érhet a covid diszkrimináció vagy akkor meg jön a 4. hullám és újra zár be minden?
Ősszel megint munkahelybezárások, lezárások, korlátozások jönnek újabb 6-7 hónapra, ebben biztos vagyok. Nagyon rákaptak az emberek kínzására, korlátozására, zsarolására. Esetszámoknak meg annyit közölnek amennyit akarnak, a kórházakban úgyis hírzárlat, senki sem beszélhet róla mi folyik ott. Kifogás biztosan lesz a 4.-5. 56. hullámra is. Egyelőre az indiai mutánsra fogják, vagy majd lesz másik. Nem gondolom, hogy ezzel a 4+7 hónappal megússzuk a lezárásokat.
Ennek már soha nem lesz vége. Ha nem az igazi vírus miatt, akkor politikát csinálnak belőle, és azért.
Hiába az oltás.
Én nem hiszek abban, hogy nem lesz megint olyan lezárás mint ami 2020 március- június, és ami 2020 november- 2021 május közt volt.
Nagyon sok ember és vállalkozás, munkahely fog még tönkremenni.:(
Te, 14-es!
Most én is írjam neked, hogy remélem, hogy téged is elkap egy autoimmun betegség, meg olyan gerincprobléma, amire rákbetegeknek való fájdalomcsillapító tapaszt kell kapnod, napi 200mg ópiát tartalmú fájdalomcsillapítóval? És még így is fáj? Meg még szedjél plusz 5 fajta egyéb gyógyszert?
Aztán vállald be, hogy ezek mellé beadnak neked egy klinikán kívüli kísérletben, a vészhelyzetre való tekintettel engedélyezett vakcinát, amiért neked kell az aláírásoddal vállalni a felelősséget?
Néha nem ártana gondolkodnod, hogy miben is reménykedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!