Megkapom a védettségi igazolványt az első oltás után? Több embertől hallottam, hogy már csak masodik után hajlandóak megadni.
Első oltás után 1 héttel kapta feleségem, neki mondjuk már második is meg volt azóta. Nekem is pontosan egy héttel első oltás után hozta a postás.
Már voltunk is olyan helyen ahol kellett.
Bár nekem második oltás majd csak egy hét múlva lesz.
Egyébként azt hogy tudod igazolni a Németeknek vagy bárkinek, hogy mivel oltottak be?
Pfizert kaptunk de fogalmam sincs, hogy tudnám ezt bárkinek is igazolni. A védettségi kártyán csak az van, hogy első oltás megtörtént. De hogy Shinopharm, sputnik, astra, moderna, Jansen, Comirnaty? Azt hogy igazolod?
#6: rosszul tudod. A qr kód az eesztre mutat ahol szintén csak annyi van mint a kártyán: oltás időpontja, személyes adatok: név, szig szám..
Hogy Pfizert kaptam vagy kínait? Na az nincs sehol. Tehát lehet itt ezen izgulni, hogy mivel engednek külföldre de lényegtelen, mert Pfizer esetén se tudsz semmit felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!