Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért rasszisták a magyar...

Miért rasszisták a magyar focidrukkerek?

Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre a személyes ismeretségemből és a médiából, hogy a legtöbb (biztos van kivétel) elég erőszakos és rasszista na meg fideszes. De miért van ez?

2021. jún. 11. 12:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Mert ostoba emberek rasszisták, mindenhol így van.
2021. jún. 11. 13:07
 12/21 A kérdező kommentje:
7-essel annyira egyetértek hogy az már durva!
2021. jún. 11. 13:08
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

7# szerintem az önkritika és a magyarellenesség nagyon nem ugyanaz.

Konkrétan miben nyilvánul meg SZERINTED ez a liberalista" egészséges" magyarellenesség??

Egy magyar szerintem SOSEM lehet magyarellenes. Lehet kritikus, lehet megengedő, vagy konzervatív, de magyarellenes nem lehet, mert az azt jelenti, hogy az országunk ellen van/ gondolkodik/ cselekszik!

Várom a válaszodat...

2021. jún. 11. 13:17
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Ez a buta általánosítás Istenem... Csak azért mert pont ezt látod a tévében pont azt a kicsi szektort akit most fikázni kell.

Ez olyan, hogy én azt kérdezem tőled miért van az, hogy minden meleg rózsaszín bőrtangaban riszálja az igénytelen szőrös testét, mert én pont azt láttam a médiában pride felvonuláson.

2021. jún. 11. 13:21
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
Azért mert magyarok.és minden magyar rasszista.
2021. jún. 11. 13:31
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem rasszisták. Attól, hogy nem hódolnak be egy olyan hülyeségnek, amihez semmi közünk (mert ugye magyarország sem gyarmattartó nem volt, sem rabszolgákat nem dologoztatott), még nem kell behódolnunk egy idióta divatnak.
2021. jún. 11. 14:40
 17/21 anonim ***** válasza:
71%
A rasszizmus szükséges evolúciós előny. A megjelenés alapján ki lehet szűrni, hogy ki veszélyes és ki valószínűleg nem.
2021. jún. 11. 14:42
 18/21 anonim ***** válasza:
67%
Politikának semmi keresni valója egy focimeccsen. A térdelés pedig politikai propaganda.
2021. jún. 11. 14:43
 19/21 A kérdező kommentje:
14es: az a buta általánosítás, hogy te e melegekről kérdezel tőlem, közben közöm nincs hozzájuk és nem ismerek egyet sem, szóval fogalmam sincs miért élvezi ha mutogathatja magát.. ez is megérne egy külön kérdést
2021. jún. 11. 16:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyébként 8 perc 46 másodpercig kellene térdelni, nem 1 percig, ezzel csak kigyúnyolják az egészet.
2021. jún. 12. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!