Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?
A bal-libbancsok mindig is azt hazudták, hogy nekik szellemi többletük van a mucsai nácikkal szemben. Ezért, valami hamis illúziót kergetve úgy gondolták, hogy nekimehetnek azoknak, akik nem azt a követ fújják, amit ők.
Így viszont, néha szembesülniük kell a közutálattal is!
Az lehet az oka, hogy a szélsőségnek, gyűlölködésnek mindíg nagyobb a hangja. Vagyis hogy a sz.r mindíg felúszik a víz tetejére.
Ezért szemétláda minden olyan politikus, meg véleményvezér, aki az emberben meglévő állatra még rá is játszik, még bátorítja, hergeli is.
Az a véleményem, hogy a balliberális oldal inkább liberálfasiszta, tisztelet a kevés kivételnek. Kisebbségi akaratukat, valamilyen általuk vélt jogok védelme érdekében másokra oly módon erőltetik rá, hogy annak már semmi köze az "élni és élni hagyni" elvéhez.
Most is ez történt. Semmi sem indokolja, hogy mi ( a válogatott) térdepeljen egy focimeccsen. Nagyon helyes, hogy nem tették meg....erre pl Niedermüller (DK) azzal jön, hogy jobb érzés volt ezen az estén írnek lenni...na bumm. Tehát ő magyarként így nyilatkozott a magyarokról. Itt a baj. A többség akarata semmi. De tudjuk, hogy Niedermüller szerint túl sok a fehér, heteroszexuális férfi képződmény idehaza.
Szerintem meg az ilyen Niedermüller féle a sok. Egy is sok belőlük!!
"aki az emberben meglévő állatra még rá is játszik, még bátorítja,"
Akkor ezért vagy itt ilyen bátor? Sz@r lehet neked, Peti!
4: "Tehát ő magyarként így nyilatkozott"
Ja, magyarként! :))) Én meg, akkor busman vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!