Mi a véleményetek erről a hírről,az Uniós pénzekkel kapcsolatban?
#10. "Szóval nincs semmi csak kamu kérdést írtál ki megint."
MEGINT? Te úgy írsz, mintha ismernél! Eljutott már hozzád a hír? Ha nem, akkor te nem érdeklődsz a világ valós dolgai iránt! Kicsit el kéne már szakadni a párhuzamos orbáni világtól! Nem baj, 2022-ben helyre áll a rend! Befejeződik a magyarországi korrupt szemét világ!
Nagyon szánalmas ám, hogy még 5 nappal később sem voltál képes leírni mi lenne ez az új hír.
Mert nincsen semmi.
De akkor minek égeted magad azzal hogy folytatod?
Ez nem chat szoba, hogy itt beszélgessenek emberek. Veled ellentétben nekem van életem, nem a gép előtt ülök és éltetem az "imádott orbánt"!
Hagytam időt, hogy eljusson hozzád is a hír, de sajnos a ti propagandátok csak a kamu híreket közvetítik.
Idézek egy mondatot a hírből: " Az Euronews összehasonlításképp megjegyzi: az uniós átlag ebben az időszakban 0,29 százalék volt, vagyis Magyarországnál a bírság összege több mint hétszerese ennek. "
Ez nem álhír, bármennyire is szeretnéd!
13 Tudom hogy nem akarod megérteni, mert azzal dől a meséd.
Azt a bírságot még mindig azért szabták ki mert a 4-es metró pénzét lenyúlták. Nem most, nem ez alatt a kormány alatt.
De még mindig nem voltál képes leírni mit kérdezel. Attól mert idézőjelbe teszed még nem lesz idézet, kell az is hogy miből idézrél. 1 db mondatot végre.
Ne válaszolj, nem kell,
Ezt komolyan gondolod, vagy csak szerinted ez egy jó válasz?
Nevetséges vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!