Egyetértetek a kormány újraindítási intézkedéseivel? A meggyőző többség igen. Akkor mit kárognak a ballibek?
2021. jún. 10. 19:53
11/12 anonim 

válasza:

Nagyon érdekelne kik alkotják ezen kutatasok alanyait mert se engem, se a csaladomat, se s barataimat soha nem hivtak fel ilyennel
12/12 anonim 

válasza:

Abban tevedsz kerdezo, hogy csak a ballibek "karognak". Bar en tulajdonkeppen nem karogok, mert az a donteshozokat ugysem erdekli. Tudomasul veszem a kormany donteseit es feltetelezem, hogy kimertek, hogy milyen iranyu jarvanykezelessel tudjak minimalizalni a szavazatvesztest. En szemely szerint nem vagyok elegedett. (Volt) Fidesz szavazokent mindig ugy gondoltam, hogy az ellenzek nem fog tudni valasztast nyerni Fidesz szavazok nelkul (akar ugy, hogy a Fidesz szavazok egy resze otthon marad). Ezt most is igy gondolom es en most keszen allok arra, hogy tamogassam a torekveseiket. Aztan majd jovore kiderul mennyien gondoljuk meg igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!