O.V. azt mondta, nem ért egyet a térdeléssel. Most minden ellenzéki térdelni fog emiatt?
A magyarok többnyire térdelés ellenesek voltak. De most, hogy Orbán állást foglalt, már látom az agresszív telexes birka hadosztályt, hogy a térdelés mellett állnak ki agresszív módon.
Ti hogy vagytok ezzel? Követitek a baloldali mainstream "nyomását" vagy néha azért nagy ritkán egyet értetek O.V-val, annak ellenére, hogy esetleg utáljátok s soha nem szavaznátok rá?
Nem! A miniszter úrnak igaza van.
Az ellenzék egy része biztosan letérdelne, csak azért is, hogy provokálja a másikat.
Az ellenzékiek nem úgy vannak vele csak fordítva, mint a fideszesek, hogy bármit feltételnül nélkül elleneznek, amit Orbán mond. Ellenzékben lehetnek eltérő vélemények.
Én pl. az összefogásra fogok szavazni, de ebben a kérdésben éppen egyetértek Orbánnal.
Tudom, hogy a telex nevű hírcsárda azt hazudta, hogy Orbán a fütyülés mellett állt ki, de igazából egy szót nem írt erről, csak a térdelésről posztolt.
a fenét se érdekli ez a divat.
eleve itt alig élnek négerek és nem sok vizet zavarnak azok se akik itt vannak.
amúgy meg orbánnal ugyanez a helyzet.
a kutyát nem érdekelné, hogy mit művelkedik, ha nem rondítana bele teljesen kéretlenül minden egyes nap a honfitársai életébe a dolgaival.
Én az ellenzéki összefogásra fogok szavazni, de ebben az egy kérdésben Orbánnak adok igazat.
Ennek ellenére Orbán a szememben az marad aki! (Nem írom le, mert törlik azonnal!)
Ebben a kérdésben teljesen egyetértek orbánnal. Térdeljenek a volt rabszolgatartók. Van is min gondolkodniunk.
Egyébként ha nem lopna annyit akkor rá szavaznák. Szerintem rajtam kívül még sokan vannak így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!