Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely miket ígért...

Karácsony Gergely miket ígért ha megválasszák fő polgármesternek, és mi az amit már megvalósított belőle?

Figyelt kérdés

2021. jún. 10. 12:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
10-es, látom te nem vagy a tények nagy barátja, pedig ez a kérdés pont erről szól. Nem a hülye lózungjaidról...
2021. jún. 10. 14:02
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

11# aha, értem én.

Csak tudod, amikor megkérdeztem egy párszor, hogy akkor sorolja már fel valamelyik Karacsony fan, hogy őszilvesztersége milyen komoly, pozitív dolgot, intézkedést, stb csinált másfél év alatt, akkor megy a terelés, meg persze a mocskosorbááán.

De ha te megtörheted ezt, lássuk a tényeket tőled!!!

2021. jún. 10. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

Az Origo pl. pont a napokban panaszkodott, hogy Karácsonyék túl sok fejlesztést akarnak egyszerre végrehajtani. Idézem: "egy időben kezdték el a 3-as metró, a pesti alsó rakpart felújítását, valamint napokon belül elkezdődik a Lánchíd sokáig halogatott felújítása, és a Blaha Lujza teret is feldúlják."

2021. jún. 10. 14:57
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
Ott a link az 1-es válaszban. Úgy persze nehéz lenne megnézned, hogy nem tudsz olvasni, megértem.
2021. jún. 10. 15:00
 15/15 anonim ***** válasza:
85%

#4 "Nem nagyon szoktam figyelni, de egy dolognál leragadtam: álláskeresőknek ingyenes közlekedés.

Amikor regisztrálva voltam és állásinterjúra mentem csak alá kellett iratnom, hogy állásinterjún voltam és visszatérítették az úti költséget. Szóval egy részben létező dolgot akar megcsinálni?"

Te kevered a szezont a fazonnal!

Az, hogy munkanélküliként elmész állásinterjúra, és utólag megtérítik az útiköltségedet, az nem egyenlő azzal, hogy kapsz egy bérletet. Van a kettő között némi különbség. Pl. az egyiket előre ki kell fizetned, és csak célirányosan használhatod, és utólag térítik meg, a másikat előre megkapod, és bármikor bármire használhatod a városban, akár személyes célra is. Aki ezt összemossa, az hazudik.

2021. jún. 29. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!