Karácsony Gergely miket ígért ha megválasszák fő polgármesternek, és mi az amit már megvalósított belőle?
Most van a hivatali idejének 33%-ánál.
14% teljesült,
20% teljesült részben vagy egészben,
39% teljesült részben vagy egészben, vagy van folyamatban.
1-es, én nem vagyok se fideszes, se balos, de ezt az oldalt nem venném ezek után túl komolyan:
Nem én vagyok az 1-es, de nem látom ,hogy mi a gondod. Ott van ORbán teljes programja: "Folytatjuk"
Az ránézve szánalmas, hogy ennyit bírtak összehozni.
Nem nagyon szoktam figyelni, de egy dolognál leragadtam: álláskeresőknek ingyenes közlekedés.
Amikor regisztrálva voltam és állásinterjúra mentem csak alá kellett iratnom, hogy állásinterjún voltam és visszatérítették az úti költséget. Szóval egy részben létező dolgot akar megcsinálni?
2-es, ez azért elég nagy fail :D
Jobb oldali doboz:
"Fontos: Orbán Viktor ígéretfigyelős adatlapja csak egy poénnak szánt ún. easter egg, amire a fenti nem vonatkozik! Azoknak a DK-s trolloknak készült, akik az oldal szerkesztőin kérik számon, hogy miért nincs a Fideszesekről is ilyen, biztos Fideszbérencek vagyunk: nem, mi tényleg szeretnénk, de a nagy büdös semmit nehéz számonkérni."
4-es vagyok. Pesti vagyok. A munkaügyi központok ugyan úgy működnek. Az sem izgatta őket amikor vidékre mentem interjúra, a lényeg az volt, hogy alá legyen írva,a papír. A BKK bérletet amúgy térítik, ha nálatok nem válltásál állást. Világosan levan írva, hogy a helyi közlekedésre is adható a támogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!