A Fidesz-híveket nem zavarják a pofátlan gazdagodások a Fidesz-berkekben?
az összefüggést én sem látom. tegyük fel te valamelyik cégben dolgoznál, mint alkalmazott. nem mondjuk a legalja betanított munkában, hanem adminisztrációs, irodai munkában mondjuk, tehát tulajdonképpen lenne egy normális, elfogadható fizetésed. zavarna, hogy a munkaadód ki tud fizetni amiatt, mert állami megrendelések miatt a cég jól működik? ugye, hogy nem.
vagy ha nem te dolgozol ott, de mondjuk egy közeli hozzátartozód, és azért vesztené el a munkáját, mert te úgy gondolod, hogy az a cég nem érdemli meg, hogy munkát kapjon az államtól közpénzen, az jobban esne? :D
van a dolgoknak egy ilyen szemszöge is.
ahogy más is írta, nem azzal kéne foglalkozni, hogy kinek mennyi pénze van, hanem azzal, hogyha valami szerinted nincs rendben, akkor mivel lehetne arányosítani.
ott a probléma a gondolatmenetben, hogy te sem másnak szeretnél adni, hanem ezektől a konkrét emberektől "pofára" elvenni, mert ő a Tiborcz vagy a Lölő...
22
Nem teljesen értem, de mintha fingod nem lenne az egészről.
Konkrétan fos minőségben dolgoznak a cégeik, bőven drágábban.
Mondom, nekem semmibajom se lenne ezzel, ha nem én szivnék miatta.
Legyen gazdag, de ne úgy hogy azért nyeri a tendert, mert haver.
Hanem azért mert megérdemli, valóban a legjobbat nyújtja.
Nem a legdrágábbat. Alegrosszabb minőségben.
Amíg eddig nem ér el a fideszesek esze, addig sajnos buták maradnak.
23: így van, az a baj, hogy így nincs valódi motiváció a minőségre, mert úgyis ők kapják a munkát
A 16-es is ezt írta le, de azt is lepontozták a fideszesek, mert kellemetlen nekik az igazságot hallani.
"Mondom, nekem semmibajom se lenne ezzel, ha nem én szivnék miatta."
Te milyen kapcsolatban állsz velük, vagy hogyan találkozol a munkájuk eredményével?
23. és ezek ellen ki emelte fel a hangját az elmúlt 11 évben? az összes dolgozójuk önként vette fel a munkát és végezték el az "elvárt" szar minőségben. pedig vannak párezren. én például elég lelkiismeretesen dolgozok és nem adnék ki olyan munkát a kezem közül, amivel én magam sem vagyok elégedett.
ezek mellett például tudnék én mondani nem kormányközeli érdekeltségbe tartozó útépítő céget, ami ugyanúgy elb_szta az aszfaltozást és 1-2 hónapon belül mehettek vissza kátyúzni...szóval ha keveset fizet egy cég, akkor nem beletörődni kell és elvégezni szarul a munkát, hanem megmondani, hogy keressenek mást...csak ugye magyarok vagyunk, és fű alatt ez a vélemény, de nyilvánosan senki nem vállalná fel, mondjuk összefogva egy komplett cég munkavállalói gárdája...megvárják, míg 1-2 bátrabb munkatárs felmond, utána a többi szépen csendben visszamegy és folytatja.
Nem zavarja őket, az okok változatosak:
- a hazafi : legalább a magyar lopja meg a magyart
-az álnaív :("Ki lop?Mi a bizonyíték?Miért nem jelented fel?:D)
-a szakértő :mészáros lőrinc egy vállalkozó,és hát a vállalkozók (főleg ha fideszesek) mind tisztességesek és dúskálnak a milliárdokban
-a gazdasági szakértő : nincs ezzel semmi ,baj MEE' lőrinc munkát ad a magyarnak
- a pszichológus : mindenki ugyanezt tenné,aki azt mondja nem,az hazudik
- a naív : ezek már legalább kilopták magukat
- a buta : ezeket legalább ismerjük,há' ki tudja mi lenne ha más lenne
- az anti-gyurcsány : GYURCSÁNY
Közvetlen te is kapcsolatba kerülsz velük, mert minden egyes építkezés tőlük kerül ki.
Nem kell messzire menni, nálunk a városban konrketan évente lezárnak egy útszakaszt 2 honapra, mert minden egyes évben beszakad az a f#os.
Szóval köszi.
29
Persze, itt mindenki milliomos meg beszel angolul meg bilgéc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!