Tudod-e, milyen megoldást szorgalmaz Geri Tibor, az egykori honvédtiszt, jogász?
Figyelt kérdés
Hallottál-e róla egyáltalán?
(Trollok úgyis jönnek...)
2021. jún. 10. 09:31
1/15 anonim válasza:
Troll megérkezett. Fogalmam sincs hogy ki ez, így arról sincs hogy mit mondott, de megoszthattad volna velünk ha már kiírod.
3/15 anonim válasza:
nem tudom ki ez, csak átpörgetem a híreket a hírfolyamomban, nem ismerek névre minden kis mitugrászt. (sőt megkérdeztem goooglet is, de az se segített sokat, semmilyen portál nem foglalkozik emberkénkkel, csak a facen írogat magában, de nem elég koherensen fogalmaz, hogy át tudjam olvasni a találmányait...)
4/15 anonim válasza:
Nem. Még azt sem tudom, mi a "probléma", amire az a noname "megoldást" javasol.
5/15 A kérdező kommentje:
1: Te nem vagy troll.
2021. jún. 10. 10:54
6/15 A kérdező kommentje:
2: megpróbálom, ill. utlásokkal.
2021. jún. 10. 10:55
7/15 A kérdező kommentje:
3: hmm...
2021. jún. 10. 10:56
8/15 A kérdező kommentje:
4: Az említett probléma a legnagyobb probléma, amiben mindannyian vagyunk.
2021. jún. 10. 10:57
9/15 A kérdező kommentje:
Saját megfogalmazásomban:
Csak Magyarországon miért nem érvényesek jogilag a korlátozó intézkedések sem? Hogyan függ ez össze azzal, hogy az alkotmány nem érvényes, és hogyan ad ez békés, valódi megoldást a Magyarországon élő emberek kezébe, ha élnek vele? Ezt nem egy perc megérteni, de ha már megértettük, sajnálni fogjuk, hogy nem találtunk erre rá hamarabb.
2021. jún. 10. 10:58
10/15 anonim válasza:
Neked ez a legnagyobb probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!