Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan kerülhetnék be a...

Hogyan kerülhetnék be a parlamentbe mint politikus? és hogy lehetnék elnök?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Jó, ha szeretnél normális választ:

Nem árt ha van egyetemi végzettséged, de nem kötelező:D

Én a közgázt, jogot, esetleg politológiát ajánlom. Aztán nem árt csatlakozni valamelyik Neked szimpatikus párthoz, aztán törtetni, nyalni, ígérni, és ott is lehetsz.

Elnök meg...milyen elnök akarsz lenni pontosan? Miniszter vagy köztársasági? és amúgy hány éves vagy?

Különben a fentebbieknek is igaza volt: zsidó vallás nem hátrány, plusz, kezdheted növelni a bőrt az arcodon:D

2010. aug. 25. 13:26
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell több politikus, elég szutyok van már itt...
2010. aug. 25. 13:32
 13/18 anonim ***** válasza:
latin, ógörög, héber, szanszkrit, angol, német, olasz, lengyel, orosz, spanyol, francia, rétoromán, ladin felsőfokú, 20 jegyű számok osztása fejben...
2010. aug. 25. 14:43
 14/18 A kérdező kommentje:
hát én ha elnök lennék engem szertnének az emberek mert én nemis a pénzért csinálnám hanem mert jó nemistom ha valaki jó elnök az tekintélyt kap én is szeretnék ilyen nagy ember lenni de egyaltalán nem olyan mint gyurhány vagy a többi szemét én ilyet 1000%ra nemtudnák csinálni amitők nemkellene nekem milliós fizetés egyébként miniszterelnök akarok lenni és 19 vok és asztalos szakmám van meg biztonságiőri tanfolyamra járok.
2010. aug. 25. 15:17
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
Gyurcsány se vette fel a fizetését, mégse szerették az emberek. Egy jó politikust, az akkori emberek nem szeretik, csak a későbbiek. Hozzáteszem, nem feltétlenül jó politikus az akit, nem szeretnek(lefordítom: nem azt mondtam, hogy gyurcsány jó politikus):)
2010. aug. 25. 15:36
 16/18 anonim válasza:

egyböl lopj csalj hazudj XD

ez tényleg nagy XD

ha ezt külföldi emberek olvassák egyböl megvan a vélemyényük magyarországrol-.-

dehát sajnos ez van:S

2010. aug. 25. 15:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha 19 évesen ennyi intelligenciád van, akkor inkább ne menj politikusnak.
2010. aug. 25. 20:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Amúgy meg belőled max egy karrierista lehet ilyen hozzáállással. Ne politikus meg elnök akarj lenni. Szeresd a hazád és tegyél érte. Aztán ha már eleget letettél az asztalra, ígyis feljebb jutsz.
2010. aug. 25. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!