Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel nagy az igény Magyarorsz...

Mivel nagy az igény Magyarországon a politikai és gazdasági szélhámosok elszámoltatására, ezért Jakab Péter lehet a következő miniszterelnök?

Figyelt kérdés

""Az elszámoltatás ígérete, hangoztatása egyedül Jakab Péter kommunikációjában jelent meg""

[link]

2021. jún. 8. 16:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%

"Nem, mert az öt kiló krumplira nagyobb igény van!"

"Dr. Orbán Victor Mihály Úr"

Valahogy mindig is sejtettem, hogy a krumplizó és mihályozó agyhalott egy és ugyanaz a személy.Azért remélem a táncsicsos nem te vagy.

2021. jún. 8. 16:32
 12/19 A kérdező kommentje:

10-es!

Látom idegesít a bukta közeledte! Remélhetőleg Jakabék nem azt fogják keresni hogyan nem lehet őket elszámoltatni, hanem az, hogy hogyan lehet.

MINDENT LEHET, CSAK AKARNI KELL!

2021. jún. 8. 16:34
 13/19 A kérdező kommentje:

11: "Valahogy mindig is sejtettem, hogy a krumplizó és mihályozó agyhalott egy és ugyanaz a személy."

Még itt sem voltam az oldalon, amikor már itt javában "mihályoztak" a résztvevők. A krumplit sem én osztogatom 4 évente.

A táncsicsos sem én vagyok - a nagy bánatodra!

2021. jún. 8. 16:40
 14/19 anonim ***** válasza:
16%
Ha valóban nem te vagy az, akkor mutasd a felhasználó neved!
2021. jún. 8. 16:45
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
#14 Van olyan kérdés, ahol öt különböző százalékú ember krumplizik vagy mihályozik.
2021. jún. 8. 16:51
 16/19 A kérdező kommentje:

"akkor mutasd a felhasználó neved!"

"Táncsics balpárti" majd igazol engem! Úgyis mindig itt lébecol.

2021. jún. 8. 16:52
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Jakab ázva kutya, aki remekül ugat, de nem harap!!!
2021. jún. 8. 17:42
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
...az a kutya...
2021. jún. 8. 17:42
 19/19 anonim ***** válasza:
12%
A Jobbikos képviselőtársával is kezdhetné az elszámoltatást. Akinek 173 m2-es budai ingatlan van a nevén, de a parlamentbe járáshoz felveszi a havi 310 ezer ft-os lakásbérleti támogatást.
2021. jún. 8. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!