Dr. Orbán Victor Mihály Angolszakos Miniszterelnök Urunk úgy döntött, hogy biztosabb, ha a zseton Lölőnél van és nem annak ex asszonyánál?
"Százmilliárdos cégvagyontól vált meg Mészáros Lőrinc volt felesége"
"Eltűnt a legnagyobb, korábban családi tulajdonban lévő vállalkozások részvényesei közül Mészáros Lőrinc volt felesége. A százmilliárdos nagyságrendű állami megrendelésekkel kitömött építőipari cégeket összefogó Mészáros Építőipari Holding negyedét még tavaly vehette át exférje, májusban pedig már a család tőzsdén kívüli érdekeltségeinek nagy részét tulajdonló Talentis Group is kizárólag Mészáros Lőrinc kezében volt. Utóbbinak korábban a felét birtokolta Mészárosné Kelemen Beatrix."
3: "Nagy a holdudvar."
Ha nem csöpög a lé, a "holdudvar" gyorsan elapad.
Abból bőven telik majd ügyvédekre és kenőpénzre is, ha az új kormány esetleg elszámoltatáson törné a fejét. A pénzünkből megvédik az embereiket.
Azzal kellene kezdeni, hogy ezt az egészet befagyasztják addig, amíg fel nem derítik a háttérben kötött üzletek és pénzmozgások eredetét. Finomkodással ezeknél nem lehet elérni semmit.
7esnek: Erre válaszolva igen urunk okkal doktorált és én úgy gondolom hogy okkal teszi amit tesz.
U.I Kedvességed határtalan mint a Fidesz iránti tiszteletem és szeretetem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!