Karácsony Gergely 99%-ban Gyurcsány?
Láttam azt a "hírdetést"
Nem vagyok nagy tüntetős, de ezért utcára mennék. Kérem vissza a régi hírdetéseket. Tököm ki van már, hogy mindenfele csak a kormány propaganda. Inkább sózzanak rám valamit, legyenek szexéhes milfek a közelembe, írjon rám móni vagy bármi, DE ELÉG A PROPAGANDÁBÓL!!!!
Tényleg nem tudom mi a nyavaját akar ezzel a fidesz. Milliárdokat költ erre és csak maguk ellen hergelik a népet ezzel a hülyeséggel, hiszen nem lehet sehova se lépni már a propaganda nélkül. Aki nem politizál, annak is a pofájába tolják. A gyerek is nézne esetleg egy youtube mesét vagy bármi és megy a propaganda. Inkább valami hírdetést toljanak már az arcába, ne ezt az eröltetett vackot.
Én egy ilyen nyugtató videót néztem, egy cuki állatost és 5 percenként "GYÚÚÚRCSÁÁÁÁÁNY".
Most komolyan erre költ milliárdokat a kormány?? Inkább a gazdasággal törődne, vagy kormányozna rendesen és nem kellene lejárató kampány csak azért, mert Gyurcsány is hitelesebb már, mint ők.
Valamint mi a szándék??
Mindenki tudja, hogy a kormány miatt látják ezt a khmm...-t is, ezért nem Gyúrcsányt fogják utálni, hanem a kormányt.
Eddig meg voltam békélve azzal, hogy a fidesz van. De már változás kell. Elegem van abból, hogy mindenfele a kormány propaganda van. Előtte meg Győrfi Pál köszönt be, hogy "maradjanak otthon". Elegem van, nem lehet ezt bírni. Hogy itt megy a politika oké. De ott ahol semmi keresnivalója???
Igazából jelenleg 5%-ra, vagy többre becsülik az eltérést a sertés és az emberi DNS között, de ami legalább ugyanolyan lényeges, hogy az embernek 46, a sertésnek csak 40 kromoszómája van.
Mindenki megnyugodhat, senkiből nem lesz sertés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!