Mi vólt az a internetadó Lemaradtam róla és nem tudom mi is akart az lenni valaki eltudná magyarázni konya nyelven ???
Óbánnak asszonták csúnya libsik interneten tárgyalják ki mennyit lop
asszonta aakkor adót rá
aztán beszart mert kiment sok-sok ember uccára oszt mégse lett
Kieg.: a politikusok gyakran nem tanulnak a hibákból. A választók többsége totál pénzügyi analfabéta, simán benyeli ha +1-2% ÁFA, jövedéki adó vagy más meglévő adónem emelés van és több Mrd-t lekasszíroz rajtuk éves szinten a költségvetés. Viszont ha % helyett tételesen forintosítva (akár csak pár száz Ft is) különösen ha valami új "sarc", akkor az máris kicsapja náluk a biztosítékot ha elég széles réteget érint.
Ld. anno a vizitdíj esetét, jól meg tudták lovagolni a háromigenes népszavazással a dolgot és stabilan tartani, majd pár év múlva belesétáltak egy hasonló csapdahelyzetbe aminek az élét nehezen lehetett utána semlegesíteni, korrigálni (annyiban viszont tanultak belőle, hogy villámgyorsan visszavonták, illetve a népszavazósdi népszerűtlen intézkedésnél mindig ellenzéki előnyt jelent ld. vasárnap boltzárból való visszatáncolás esetét is).
Akkoriban nagyon inogott a fidesznek,internetadó ,bukott olimpia stb...
Ha nem lett volna világsiker a migránsozásuk akkor akár bukhattak is volna.
orbánt konkrétan a migránsok húszták ki a pöcéből...
Legalább beleolvasnátok a 2.-ba.
Szánalmasan lihegtek itt megint fölöslegesen.
Mert, mi van a másodikba?
Világosíts már fel minket te helikopter.
Tegyük hozzá, hogy minden ellenzéki akkoriban azt harsogta, hogy be fogja vezetni a Fidesz, mert Orbán diktátor és semmilyen tüntetés nem érdekli.
Aztán mégsem lett bevezetve. Persze sem azt nem írták azóta, hogy hülyeséget beszéltek, sem azt, hogy ezek szerinte Orbán mégsem diktárot.
Az adó amúgy szerintem is elhibázott gondolat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!