Mit szóltok Mészáros Lőrinc és a baloldal piszkos ügyleteihez?
Figyelt kérdés
A Szegedi Napfény Strand ügyében nyomozott Toroczkai László és közben felfedezett egy újabb baloldal fidesz összefonódást.
https://www.youtube.com/watch?v=cg-OmH73n7Q&ab_channel=Toroc..
2021. jún. 6. 18:25
2/8 anonim válasza:
Igazából nem vagyok meglepve. A politikusok már csak ilyenek. Gerincük akár a medúzáé.
3/8 anonim válasza:
Szineszek is lehet, hogy megolik egymast a szinpadon a szerepuk szerint, de eloadas utan egyutt buliznak :)
4/8 anonim válasza:
Mivel rendszervaltas ota hazaarulok, megelhetesi politikusok vannak hatalmon, ezen semmi meglepo nincs.
5/8 anonim válasza:
Megszűnt az éves bérlet egy fürdőben??? Hűha, szerintem ezt le fogja adni a CNN is.
6/8 anonim válasza:
Nem erről van szó, 5. válaszadó, hanem a háttérben folyamatosan zajló piszkos játszmák. Amik persze rajtunk, adófizetőkön csattannak majd.
Mondjuk mit csodálkozok, azt is helyből lenyelte a magyar nép, amikor Surányi pajti 65 tonna arannyal fogta magát, és egyszerűen kisétált az országból, majd pont egy fürdő miatt fognak kiakadni...
Na ezért tart Magyarország ott, ahol.
7/8 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem lenne, ha Meszaros hozzam vagna egy kis 'baratsagot' :)
8/8 anonim válasza:
Tök hülyeség a baloldal miért ápna össze egy önkényuralomra tört rezsimmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!