Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az, hogy Orbánt már minden...

Az, hogy Orbánt már minden normális országban megbélyegzik és már a Pápa sem akarja látni, nincs kihatással az ország gazdaságára és megítélésére?

Figyelt kérdés

Orbánt ma már szinte mindenütt elítélik és szélsójobboldali diktátornak tartják - lásd az Angliai kiruccanását követő reakciókat és most itt ez a Pápa dolog is.

Mert legyünk őszinték, ez az egész országot érinti nem csak az ő személyét, mivel mi választottuk meg demokratikus keretek között Miniszterelnöknek immáron sokadik alkalommal. Nem várható, hogy hosszabb távon az összes nyugati ország elhatárolódik majd tőlünk és afféle kis-Oroszországnak leszünk majd titulálva?

2021. jún. 6. 10:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

Akármilyen szomorú de a modern világ nem csak szarik a keresztények fejére, úgy ahogy vannak.

Ferenc pápa meg hát... ő a katolikus egyház feje, nem eccerű neki eldönteni, hogy mégis mi a szart csináljon, hogy híveket szerezzen és próbálja életben tartani és átrángatni az egyházát a modern korba, mert a katolicizmus, minden csak nem divat, leginkább a kihalófélben lévő öregasszonyok vallása, Európában.

A nagy amerikai keresztény tömegek se katolikusok. Az angoloknál az egyház feje az uralkodó, semmi közük a pápához. Keleten, vagy nem is keresztények egyáltalán, vagy itt a környéken, ahol még igen, ott az ortodoxok vannak inkább, ha egyáltalán. Latin Amerikában vannak még sokan, de hát nekik nincs valami nagy jelentőségük, úgy egyáltalán.

Szóval midnentől függetlenül aranyos dolog ez a pápa, de szegénynek nincs már sok jelentősége. Még a sajátjai is leszarják és csakazértis megáldják a melegeket pl.

2021. jún. 6. 12:08
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
A Pápa az Eucharisztikus kongresszusra érkezik, nem országot látogatni! Ergo alapból nem volt betervezve egy kormányfői vagy államfői találkozó. (egy theológus)
2021. jún. 6. 12:10
 13/17 anonim ***** válasza:
35%
Ja és mielőtt jönne valaki a statisztikával, hogy de hány százalék katolikus stb. Nézd én meg református vagyok. Ha be kell mondani, bemondom, hogy az vagyok, mert az vagyok. De ez nekem nem identitás, nem érdekel különösebben, egyszerűen kultúrtörténeti érdekesség, ha úgy tetszik. Szóval akármit kezdene el magyarázni valami nagy fejes református, nem érdekelne. Meg van nekem a véleményem mindenféle dologról a világban és az életben, köszi, de nincs semmi szükségem valami archaikus mesekönyvön alapuló vallás útmutatására. És ezzel nem csak én vagyok így, hanem még nagyon sokan, akik amúgy simán bemondják, hogy katolikusok vagy akármik.
2021. jún. 6. 12:12
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Engem ez katolikusként pont nem érdekel...

Eddig 4 pápa találkozott már Orbánnal. Mondjuk, igaz, az előző pápák nem akarták európa iszlamizációját "keresztényi segítségnek" feltűntetni. (Mondjuk, az első nem európai pápaként nem is várom el, hogy képben legyen teljesen, de legalább akkor ne szóljon bele olyanba amihez nem láthatóan nem ért...)

+ ahogy írták, nem országlátogatásra jött.

2021. jún. 6. 12:20
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

A műkeresztény orvvadász, Semjén ment könyörögni Rómába, hogy a pápa látogassa meg a csüngő hasút, de nem volt, és most sincs gusztusa hozzá!

A Néppártiak is mind hülyék, a pápa is, csak Orbán a trolibusz ugye, nyalókák?!

Még nem vettétek észre , hogy a kereszténynek hazudott Fidesz-KDNP szövetség úri-körökben már régen nem szalonképes?

2021. jún. 6. 13:03
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
13: "Bizony mondom néked, hogy ma, ezen az éjszakán, mielőtt a kakas kétszer szólana, háromszor tagadsz meg engem."
2021. jún. 6. 13:09
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
16# nekem idézgethetsz belőle, de nem hat meg. Amiben te hiszel, az nekem nem valóság. Ugyanarra a polcra kerül, mint egyéb könyvek pl. manókról, koboldokról stb.
2021. jún. 6. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!