Az drákói bírságokat osztogató öreg prolinak erre biztosan megrezzen a bajsza?
"A választók szerint Jakab Péter sokkal inkább elszámoltatná Orbánt, mint Karácsony Gergely"
"- A választók 53 százaléka gondolja úgy, hogy Jakab Péter képes lenne a kormányfő elszámoltatására, Karácsony Gergelynél ez csupán 11 százalék.
- Szintén kiemelendő, hogy a választók 52 százaléka tartja esélyesnek arra Jakab Pétert, hogy legyőzze vitában Orbán Viktort. Karácsony Gergelyt csupán a válaszadók ötöde tartja eselyesnek erre.
- A Civitas arra is kíváncsi volt, hogy ki lehet képes legyőzni Orbán Viktort. A választók 47 százaléka szerint Jakab Péter az esélyesebb. Karácsony Gergelyről a szavazók 39 százaléka gondolja ugyanezt.
- A választók 32 százaléka gondolja azt, hogy Karácsony Gergely fél Orbán Viktortól. Jakab Péterről csak a szavazók 7 százaléka gondolja ugyanezt.
- Karácsony Gergelyt inkább tartják EU-pártinak, illetve kompromisszumkésznek a választók.
- Jakab Pétert erősnek, dinamikusnak, bátornak és kommunikatívnak tartják.
A választók harmada határozatlannak véli Karácsonyt, ez Jakabnál csupán 4 százalék."
Nem hinném, mivel semmi esélye Jakabnak a miniszterelnöki székre.
Dobrev vagy Karácsony lesz a befutó, aztán még választást is kéne nyerni.
1: "Nem hinném, mivel semmi esélye Jakabnak a miniszterelnöki székre."
A belinkelt felmérés egészen mást mutat - ez nem zavar?
De ha kimész az utcára és elkiáltod magad, hogy én fideszes vagyok semmi-perc alatt megfogod tudni azt, hogy 2022-ben mennyi az esélyetek a győzelemre.
A felmérések azt mutatják, hogy Jakab csak harmadik helyen van népszerűségben az ellenzéki szavazók között. Karácsony a befutó.
4-es!
Origót olvasod, öreg?
"De ha kimész az utcára és elkiáltod magad, hogy én fideszes vagyok"
Ez felbujtás öngyilkosságra. Bárhol tenné azonnal agyonvernék.
"Ez felbujtás öngyilkosságra. Bárhol tenné azonnal agyonvernék."
Bocs' erre nem gondoltam!
Édesem!
Én szidom a Fideszt a leghangosabban a melóban, a barátoknál, mindenütt.
Mert sokan utálják, persze öngyilkosság lenne, ahogy fentebb mondják.
Aztán a 4 fal között Pesti srácokat olvasok, Politikai hobbistát nézek és MINDIG a Fideszre szavazok.
Ja, és még tetszik is, ahogy kormányoznak.
A fent említett kettő "versenyző" említést sem erdemel.
30n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!