Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az bizonyítaná Karácsony...

Az bizonyítaná Karácsony angoltudását, hogy 19 másodperc előre begyakorolt szöveget elmondott?

Figyelt kérdés

A Telex címlapon hozta le, hogy 19 másodpercet angolul beszélt KariGeri. Akkor ezzel most már ki is mosdatták a "nyelvtudás hiánya" alól, vagy mi volt ezzel a céljuk?

[link]

2021. jún. 5. 14:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%

10# Szerintem nem. Ugye karigeri

A-L-K-A-L-M-A-T-L-A-N ezért még angolul sem tud. De a doktorminiszterelnökúr elolvasztó angoltudását villogtatja külföldön. Nekem ebből más jön le. :D

2021. jún. 7. 08:31
 12/13 anonim ***** válasza:
#11. Akkor szerintem nem érted a gumicsont kifejezés lényegét. A lopásról épp nem a fideszesek figyelmét kell elterelni, őket elvileg nem érdekli annyira, mint az ellenzéki szavazókat (ez az érvelés is fals, de most nem megyek bele), szóval az, hogy lehet itt a nevetséges vitát folytatni, hogy most Geri vagy Orbán a gyengébb angolból, az pont azért kell (a Fidesz szemszögéből), hogy az ellenzék addig se a Fudannal foglalkozzon. Ez tehát egy, az ellenzéki szavazók elé dobott gumicsont, ráadásul most a megszokottól eltérően olyan gumicsont ráadásul, ami nem is valami fideszes hülyeséggel triggereli őket, hanem Karácsony fogyatékosságával. Ez így a Fidesznek duplán kedvező, pláne, hogy Orbán szemlátomást élesben is tud reagálni angolul.
2021. jún. 7. 08:58
 13/13 anonim ***** válasza:
96%

"Mennyibe kerül a Fudan? Mennyi pénz megy el évente nyugdíjakra? Ha ezeket tudod, akkor vitatkozhatunk tovább is."

Én tudom ezekre a választ, de az utóbbi miért releváns. Mit akarsz csinálni a nyugdíjakkal?

Amúgy ha belegondolsz, akkor mindenképp az jön ki, hogy nem éri meg.

Most tegyük félre, hogy mennyire kerül.

Honnan lesznek oktatók? 500 oktató kell, kétlem, hogy ennyi embert kína kitelepítene ide, ahol nem ismernek senkit és nincs lakhelyük.

Ha mégis, akkor elég esélyes, hogy rosszabb oktatókat küldenének, hogy a jobbak ott maradjanak, vagyis a minőség nem lesz olyan jó.

A másik eset, hogy innen, a magyar egyetemekről szedik össze, akkor viszont miért is lesz érv, hogy egy top egyetem jön? Hisz az oktatói kiválóság ugyanaz lesz, mint a magyar egyetemeken.

Akárígy, akárúgy, azt látjuk, hogy nem valószínű, hogy olyan minőségű lesz, mint ahogy mondják, ha viszont mégis, akkor az azt jelenti, hogy a magyar egyetemeken nem az oktatókkal van baj, hanem az alulfinanszírozottsággal.

És akkor eljutottunk oda, hogy az 500 milliárdot mibe kéne tenni. A magyar egyetemekbe.

2021. jún. 7. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!