Nem ölelnétek meg szegény Karácsony Gergelyt?
Az utóbbi napokban nagyon csúnya lejárató cikkek jelennek meg róla, és én nagyon sajnálom őt.
Legszívesebben átölelném.
#5. Tessék? :D Ki beszélt itt erről? Én annyit várok tőle, hogy ha már sikerült megválasztatnia magát, akkor talán ne csak a PR-csapata izzadjon, hanem legyen szíves ő is kezdjen el keményen dolgozni, mert Budapest annál sokkal jobbat érdemelne, mint ami most megy.
Amúgy nagyon aranyos, hogy körömszakadtig igyekszel védelmedbe venni szegény, cuki Gergőt, mert bántják, de a politika sajnos nem így működik. A főpolgármester gyakorlatilag egy topmenedzserrel esik egy tekintet alá, emberek százaiért és milliárdos eszközállományért tartozik közvetlen felelősséggel, ezért írom, hogy itt nincs helye hisztinek meg empátiának, szedje össze magát, ne a kormánypropagandára adott reakciókból álljon ki az értékes munkaideje, hanem talán szíveskedjen komolyan venni a feladatait. Ennyit várok tőle, nem többet, magasról lesz@rom a nyelvvizsgáit.
Értem, Karácsony Gergely szerintem Budapestet kitünően irányítja.
Ha Karácsony Gergely diplomát kapna Budapest irányításából, akkor az summa cum laude minősítésű lenne!
Karácsony Gergely egyébként beszél angolul, folyékonyan, az alábbi videó is prezentálja:
Tehát már az angol tudásába sem tudtok belekötni! Hamarosan a doktoriját is befejezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!