Támogatnátok Budapest kiválását Magyarországból, vagy nem? Miért?
Ezen térkép szerint:
Budapest az egyetlen régió az egész EU-ban, ahol az emberek többsége elsősorban nem a nemzetéhez, vagy a régiójához érez kötődést, hanem Európához. Lett is egy mém a Redditen, hogy "Budapest az új Nyugat-Berlin."
Meg nemrég volt Karácsony Gergő akciója is, hogy a Fudan körüli utcákat elnevezi a Dalai Lámáról, meg az Ujgur Mártírokról.
Nagyon tetszik ez a hozzáálás, újból 1990-ben érzem magam.
A pestiek többsége semmi közösködést nem akar Orbán Magyarisztánával, a keleti nyitással, a ruszkik meg kínaiak támogatásával.
Én is pesti vagyok, és én támogatnám a kiválást, akkor is, ha Orbán bosszúból tényleg berlini falat építene Budapest köré. Ti hogy vagytok vele?
Nem támogatom. Egy egységes normális országban hiszek.
Az egyik válaszadóra reagálva miért termőföld nélkül nincs állam? Rengeteg ország van a világon lásd Öböl-menti országok, Emirátusok, sőt városállamok (Vatikán, Monaco), amelyek nem rendelkeznek termőfölddel, de a gazdaságuk termel annyit, hogy ezeket a termékeket importból megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!