Szerintetek Orbán Viktor korrupt?
Honnan veszed, hogy én fideszes vagyok? Annyit írtam, hogy jobboldali. A jobboldali identitás mióta jelenti, azt, hogy Fidesz? És akkor még én vagyok az "agyhalott" :D
Meg amúgy sorold már, hogy mi az a rossz erkölcs, amit követek. Csak azért, mert arra a rendszerre adom a voksom, amelyik alatt jobban megélek? Szerintem minden tudatos választópolgár aszerint szavaz, hogy melyik rendszerben élt jobban
Vagy te esetleg krumpliért szavazol?
"Szerintem minden tudatos választópolgár aszerint szavaz, hogy melyik rendszerben élt jobban"
Nem én szóltam be neked, és nem is akarok ellentmondani sem, de szerintem a képet árnyalja, hogy egyik korábbi kormány sem kormányzott 10 év folyamatos világgazdasági fellendülés közepette. Nem tudom, mondjuk egy 2008-as válság közepette hogyan dolgozna megszorítások nélkül a kormány. Ezzel tényleg csak annyit akarok mondani, hogy nem tudjuk.
Ne kiabáljuk el a dolgot, lesz még ennek a covidnak visszhangja a világgazdaságban.
5-ös: itt az írásban az iróniát :) jellel jelöljük, mert írva nem mindig érezhető a szarkazmus.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!