Szerintetek Orbán Viktor korrupt?
4-es!
Az iróniát még tanulnod kell - egyébként igazad van!
Az én tisztán benyomás alapú, teljesen szubjektív rövid véleményem: nem. Az én tisztán benyomás alapú, teljesen szubjektív, ám kicsit hosszabb véleményem: azért mégis igen.
Az én fejemben Orbán egy végtelenül fegyelmezett, elképesztően céltudatos ember, akinek csak a víziója létezik, bármi áron. Én elhiszem a vagyonnyilatkozatát is, meg azt is, hogy semmilyen mellékesen nincs. Ebben a formában szerintem anyagilag nem az.
Ugyanakkor a célért nem hiszem, hogy válogatna eszközökben, így köt korrupt és mocskos politikai alkukat, mocskos és korrupt emberekkel. Ebben a formában politikaliag minden bizonnyal nagyon is az.
Nem. Csak teljesen véletlenül mindenki állami pénzekből gazdagszik a környezetében, de ez biztos csak az inspiráló személyisége miatt van.
(irónia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!