Ha valaki légpuskával macskára lövöldözik, én pedig légpuskával rálövök az illetőre, aki ezt csinálja, milyen büntetést kaphatok? Illetve elítélnétek azt, ha én ilyen tennék?
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 08:41
11/15 anonim válasza:
Speciel én azt aki egy kis állatot bántalmaz, egyessével törném el az ujjait, kalapáccsal a keményebb csontokat :)
Aztán meg éhes macskák kozé vetném.
12/15 anonim válasza:
Igen, ezért kell őket csendben eltűntetni inkább.
13/15 anonim válasza:
#12 mármint az állatkínzót, nem a cicát
14/15 anonim válasza:
A legelemibb alap:
Fegyverhasználat az emberre leadott célzott lövés.
Nem minősül fegyverhasználatnak az állatra vagy bármilyen tárgyra leadott, célzott lövés. Utóbbi inkább garázdaság vagy közveszély okozása, de nem fegyverhasználat.
A fegyverhasználat engedélyhez kötött és nem azonos a fegyvertartási, ill. fegyverviselési engedéllyel.
15/15 anonim válasza:
Én biztos mondanám, hogy azt hittem rám lőnek 😆 önvédelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!